Collageen+

Productcode: 22721/22721
Detailhandel: 65,00 €
Punten: 33.15VP
Op voorraad
  • Collageen+ is ontwikkeld voor een mooie huid, gezond haar en gezonde nagels, en om gewrichten in perfecte vorm te houden.

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


COLLAGEN+

VOEDINGSSUPPLEMENT


Collageen+ is ontwikkeld voor een mooie huid, gezond haar en gezonde nagels, en om gewrichten in perfecte conditie te houden. Specialisten ontwikkelden een combinatie van collageenpeptiden, vitamine C, zink en hyaluronzuur waarmee je in elk opzicht voor je gezondheid en schoonheid kunt zorgen.

Collageen zelf is rijk aan aminozuren zoals glycine, proline, hydroxyproline en hydroxylysine, en studies hebben aangetoond dat collageen door het lichaam wordt opgenomen als bi- en tripeptiden, die de huid en het kraakbeen bereiken via de veneuze circulatie.

Vitamine C, zink en hyaluronzuur maken het effect van Collagen+ compleet. De eerste helpt bij de juiste productie van collageen in ons lichaam, waardoor we gezonde botten, bloedvaten, kraakbeen, huid en gewrichten kunnen behouden. Zink daarentegen versterkt botten, nagels, huid en haar, terwijl het bovendien het metabolisme van micronutriënten verbetert en, wat belangrijk is voor de symbiose met collageen, bijdraagt aan een goede eiwitsynthese. Hyaluronzuur maakt de uitstekende formule van het product compleet.


INGREDIËNTEN:

gehydrolyseerd rundercollageen, zuurteregelaar (citroenzuur), L-ascorbinezuur, zinkcitraat, zinkgluconaat, hyaluronzuur natriumzout, zoetstof (steviolglycosiden).


HOOFDINGREDIËNTEN:

Collageenpeptiden................................... 5.81 g**
Vitamine C................................................. 60 mg / 75% NRV*
Zink............................................................ 8,19 mg / 82% NRV
Hyaluronzuur....................................... 9 mg**
*NRV - voedingsreferentiewaarden; ** - NRV is niet vermeld


AANBEVOLEN PORTIE VOOR DAGELIJKSE CONSUMPTIE:

Meng een portie Collageen+ (6 g) in koffie, thee, een smoothie, water, vruchtensap of een andere drank. Niet toevoegen aan kokend water. Eenmaal daags consumeren.


Koel en droog bewaren, buiten bereik van kleine kinderen. Koeling is niet nodig.

Laat een beoordeling achter Collageen+

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
20/04/2023

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Collageen+

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!