HSN-W

Detailhandel: 37,50 €
Punten: 19.15VP
Op voorraad
  • HSN-W (Hair Skin Nails - Woman) - mooi haar, gezonde huid en sterke nagels!
  • 100 capsules in een potje

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


Als je op zoek bent naar uitgebreide ondersteuning voor je haar, huid en nagels, dan is HSN-W een voedingssupplement speciaal ontwikkeld voor vrouwen om je te helpen mooi en gezond haar, een stralende huid en sterke nagels te behouden.

HSN-W Hoofdingrediënten:

  1. Rhodimenia palmaris is een natuurlijke bron van antioxidanten die de huidcellen helpen beschermen tegen schade door vrije radicalen.
  2. Heermoes is rijk aan voedingsstoffen zoals silicium, dat essentieel is voor de productie van collageen, een eiwit dat verantwoordelijk is voor de elasticiteit en het gezonde uiterlijk van huid, haar en nagels. Heermoes helpt ook het haar en de nagels te versterken, waardoor ze er gezond uitzien.
  3. Salieblaadjes ondersteunen het welzijn tijdens de menstruatie.
  4. Rozemarijnbladeren zijn rijk aan antioxidanten die schadelijke vrije radicalen helpen bestrijden en de beschermende functie van huidcellen ondersteunen. Daarnaast bevordert rozemarijn de uitscheiding van water via de urinewegen.

Hoe werkt het?

  • Haar: HSN-W ondersteunt gezond uitziend haar om de kracht, glans en elasticiteit van het haar te behouden. Ingrediënten zoals heermoes en rhodimenia palmata kunnen de gezondheid van het haar beïnvloeden door essentiële voedingsstoffen te leveren.
  • Huid: Rozemarijn kan helpen om een gezond uitziende en stralende huid te behouden. De antioxiderende eigenschappen kunnen de huid beschermen tegen schade en de natuurlijke regeneratieve processen ondersteunen.
  • Nagels: HSN-W bevordert de sterkte van de nagels en houdt ze gezond en soepel. Heermoes kan helpen hun sterkte te verbeteren.

Verzorg je haar, huid en nagels met HSN-W (Hair Skin Nails - Woman). Kies voor natuurlijke schoonheids- en gezondheidsproducten die speciaal voor jou zijn gemaakt.

Hoofdingrediënten

Actieve ingrediënten: Per dagelijkse portie.
(6 capsules)

Rhodymenia palmata
Rhodymenia palmata

984 mg
Bovengrondse delen van heermoes (Equisetum arvense) 738 mg

Poeder van salieblad
(Salvia ocinalis)

492 mg
Rozemarijn bladpoeder (Rosmarinus ocinalis) 246 mg

Ingrediënten:

Rhodymenia palmata puff poeder (Rhodymenia palmata), poeder van bovengrondse delen van heermoes (Equisetum arvense), capsule omhulsel (gelatine), salie blad poeder (Salvia ocinalis), rozemarijn blad poeder (Rosmarinus ocinalis).

Gebruik:

3 capsules 2 keer per dag bij de maaltijd.

Raadpleeg voor gebruik een voedingsdeskundige als u medicijnen gebruikt. Het voedingssupplement mag niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde voeding.

Bewaarcondities:

Droog en koel bewaren. Buiten bereik van kleine kinderen bewaren.

Verzegelde fles. Niet gebruiken als de binnenverzegeling beschadigd is of ontbreekt.

Laat een beoordeling achter HSN-W

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product HSN-W

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!