Immuunformule ( 90 caps.)

Detailhandel: 45,90 €
Punten: 23.43VP
Op voorraad
  • 90 capsules (tot 45 dagen)
  • Bevat colostrum, dat gunstig kan zijn voor sportliefhebbers
  • Geschikt voor gebruik tijdens perioden van immuunstress

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


Immuunformule
VOEDINGSSUPPLEMENT

Wist u dat?
Het immuunsysteem is de verdediging van het lichaam tegen ziektekiemen, virussen en andere indringers. De thymusklier, milt, amandelen, adenoïden en lymfeklieren werken samen met verschillende witte bloedcellen om het lichaam te beschermen.
Het immuunsysteem werkt samen met andere beschermende lichaamssystemen zoals de huid, die een fysieke barrière vormt tegen lichaamsvreemde stoffen, en het ademhalingssysteem dat hoest om het lichaam te ontdoen van ingeademde microben en verontreinigende stoffen. Wanneer lichaamsvreemde stoffen de andere beschermingsmechanismen van het lichaam overwinnen, begint het immuunsysteem (afweersysteem) te werken.
We leven in een wereld van natuurlijke en door de mens veroorzaakte verontreinigende stoffen die, samen met een slecht dieet en andere schadelijke invloeden zoals roken en gebrek aan rust, de natuurlijke afweersystemen van het lichaam kunnen verminderen. Daarom is een uitgebalanceerd dieet waarschijnlijk de belangrijkste overweging voor het behoud van een gezond immuunsysteem.
Wat zijn de voordelen?
Immune Formula is een combinatie van bètaglucanen, arabinogalactaan, colostrum, cordyceps mycelium maitake hele paddenstoel en mycelium reishi paddenstoel.
Dit is een mix van natuurlijke ingrediënten die is samengesteld voor het immuunsysteem en werkt ook als antioxidant om het lichaam te versterken. Bètaglucanen zijn natuurlijk voorkomende polysachariden. Colostrum bevat immunoglobines.
Antioxidanten zijn de natuurlijke verdediger van het lichaam en onze beste bescherming tegen schade door vrije radicalen. Ze worden erkend om hun functie in het beschermen van de cellen tegen schade, maar antioxidanten hebben ook een krachtig effect op de gezondheid van de huid.
Problemen met antibiotica:
- Antibiotica zijn antibacterieel en hebben geen effect op virussen, schimmels of parasieten.
- Antibiotica doden vriendelijke bacteriën waardoor gist en besmettelijke bacteriën zich kunnen vermenigvuldigen, waardoor het immuunsysteem verzwakt.
- Overmatig gebruik van antibiotica leidt tot antibioticaresistente bacteriën.
- Er ontstaan nu antibiotica-resistente stammen van ziekteverwekkers, waardoor mensen naar natuurlijke alternatieven gaan kijken.

INGREDIËNTEN:
Beta-glucaanpoeder, arabinogalactaanpoeder, colostrumpoeder (melk), Cordyceps sinensis myceliumpoeder (soja), Grifola frondosa extractpoeder, Ganoderma lucidum myceliumpoeder, antiklontermiddel: cellulose, capsule omhulsel (gelatine, water).


belangrijkste ingrediënten (in 3 capsules):
Beta-glucanen (geëxtraheerd uit gist Saccharomyces cerevisiae) ....................................... 600 mg
Arabinogalaktan (wyekstraktowany z Modrzewia (Larix spp.)) .......................................... 300 mg
Colostrum ................................................................................................................................... 150 mg
Cordyceps sinensis mycelium ................................................................................................. 60 mg


AANBEVOLEN DAGELIJKSE HOEVEELHEID:
Neem 3 capsules per dag tussen de maaltijden.


BEWAARCONDITIES
Koel en droog bewaren. Buiten bereik van kleine kinderen bewaren!

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden! Als u medicijnen gebruikt, raadpleeg dan uw arts of apotheker voordat u de capsules inneemt.

Laat een beoordeling achter Immuunformule ( 90 caps.)

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
25/06/2022

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Immuunformule ( 90 caps.)

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!