Kelp NSP

Detailhandel: 17,50 €
Punten: 8.96VP
Op voorraad
 • Herstel van de schildklierfunctie.
 • Eliminatie van hormonale onbalans.
 • Vermindering van de viscositeit van het bloed.
 • Verwijdering van overtollig cholesterol.
 • Verbetert stofwisselingsprocessen.

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


BAA Kelp NSP - samenstelling, werking en aanbevelingen voor gebruik

Dankzij het natuurlijke jodium in het voedingssupplement Kelp is het mogelijk om het gebrek aan dit belangrijke element in de dagelijkse voeding te compenseren. Kelp is een bron van 12 natuurlijke vitaminen (waaronder A, B1, B2, C, D en E) en essentiële aminozuren. Daarnaast bevat het veel macro- en micro-elementen die essentieel zijn voor de menselijke gezondheid, zoals ijzer, natrium, fosfor, calcium, magnesium, boor, broom, selenium, mangaan, kalium en zwavel. Hun meest beschikbare vorm zorgt voor een snelle en volledige absorptie.

Jodium speelt een belangrijke rol in de samenstelling van schildklierhormonen die de ontwikkeling en het functioneren van de hersenen en het zenuwstelsel reguleren, evenals metabolische processen en warmteproductie om de normale lichaamstemperatuur te behouden. Een laag niveau van deze hormonen kan ernstige gevolgen hebben voor iemands fysieke en intellectuele welzijn.

De Wereldgezondheidsorganisatie schat dat meer dan 800 miljoen mensen, ongeveer een vijfde van de wereldbevolking, een gezondheidsrisico lopen door een tekort aan jodium in het voedsel dat wordt geproduceerd in de regio's waar zij wonen.

De oceaan verbergt in zijn diepten een schat aan voedingsstoffen, waaronder zeewier een speciale plaats inneemt. Er is een bruine alg of kelp, die het menselijk lichaam kan voorzien van jodium in de noodzakelijke hoeveelheid.

Therapeutische eigenschappen van Laminaria en de voedingswaarde per 100 gram:

 • Herstelt de schildklierfunctie: ondersteunt de gezondheid en werking van de schildklier.
 • Heeft een antitrombotische werking: revitaliseert alle lichaamssystemen.
 • Hormonale onevenwichtigheden aanpakken: reguleert de hormoonspiegels, wat kan helpen bij verschillende hormonale problemen.
 • Eliminatievan gifstoffen, radionucliden en zouten van zware metalen: helpt het lichaam te reinigen van schadelijke stoffen.
 • Verwijdering van overtollig cholesterol: helpt het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen, wat het risico op hart- en vaatziekten vermindert.
 • Vermindering van de viscositeit van het bloed: verbetert de bloedcirculatie en vermindert het risico op bloedstolsels en andere cardiovasculaire problemen.
Voedingsstoffen Hoeveelheid
Calorieën (kcal) 43
Water (g) 81,58
Eiwit (g) 1,68
Koolhydraten (g) 9.57
Voedingsvezels (g) 1.3
Verzadigd vet (g) 0,2
Foliumzuur (mg) 50,4
IJzer (mg) 0,8
Omega-3 (mg) 100-300
Vitamine K(mg) 18,5
Magnesium (mg) 33,9

Kelp, ook bekend als zeewier, is een uitstekende bron van jodium, waardoor het een ideaal product is om de schildklier gezond te houden en jodiumtekort te voorkomen. Niet alleen is dit betaalbare zeevoedsel rijk aan jodium dat gemakkelijk door het lichaam wordt opgenomen, maar het bevat ook een breed scala aan vitale mineralen, waaronder kalium, magnesium, calcium, broom, fosfor, selenium, mangaan en molybdeen.

Daarnaast biedt kelp een indrukwekkende reeks vitaminen. Het bevat bijvoorbeeld vitamine B1 in grotere hoeveelheden dan gist en levert evenveel vitamine C als sommige citrusvruchten, zuring en kruisbessen. Opmerkelijk is de aanwezigheid van betasitosterol in kelp, een natuurlijk cholesterolbestrijdend bestanddeel dat helpt bij het oplossen van cholesterolafzettingen in bloedvaten, waardoor dit product belangrijk is voor cardiovasculaire ondersteuning.

Kelp is ook een bron van omega-3 meervoudig onverzadigde vetzuren, die bekend staan om hun positieve effecten op de gezondheid van het hart, de hersenfunctie en de algehele gezondheid. Deze unieke combinatie van voedingsstoffen maakt van kelp niet alleen een voedingsproduct, maar ook een krachtige natuurlijke remedie die een veelheid aan ziekten kan voorkomen, het lichaam kan verjongen en een lang leven kan bevorderen.

Onderzoeken tonen aan dat het regelmatig opnemen van kelp in het dieet een preventief effect kan hebben tegen verschillende gezondheidsaandoeningen, waaronder schildklierproblemen, hart- en vaatziekten en sommige vormen van kanker. Dit maakt kelp niet alleen lekker, maar ook een uiterst heilzame toevoeging aan het dagelijkse dieet.

Wetenschappelijk onderzoek naar Kelp (Laminaria).

 1. Een onderzoek* gepubliceerd in het tijdschrift Marine Drugs onderzocht de effecten van dagelijkse inname van jodiumarm zeewier (Laminaria japonica) op de lichaamssamenstelling, serumlipideniveaus en schildklierhormoonspiegels. *Het artikel is in het Engels. Bron.
 2. Stabiliseren van de bloedsuikerspiegel. Onderzoek* toont aan dat zeewier de insulineactiviteit en het metabolisme kan verbeteren. Suppletie met bruin zeewier werd in verband gebracht met lagere glucose-, insuline- en C-peptidereacties in vergelijking met placebo, wat duidt op een verbeterde eetlustcontrole en metabolische reacties. *Het artikel is in het Engels. Bron.
 3. Cancer, blood clotting and blood flow: preliminary studies* suggest that algae components such as fucoidan may have anti-cancer properties and help prevent blood clots. *In het Engels Bron.

Tips van de NSP Club Voedingsdeskundige:

Het ideale moment om dit voedingssupplement product in te nemen is 's ochtends, op een nuchtere maag, voor het ontbijt. Het heeft ook een antiparasitaire werking. Het kan gebruikt worden in alle antiparasitaire programma's, het versterkt hun werking en verzadigt tegelijkertijd het lichaam met nuttige micro-elementen.

Samenstelling

Het product bevat 100 capsules.

1 capsule bevat: Bruine algen (kelp) 525mg, capsulehuls: gelatine, katalysatoren: magnesiumstearaat, siliciumdioxide

Toepassing

Neem 2 maal daags 2 capsules bij de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voor maximale resultaten is het aan te raden om regelmatig en langdurig in te nemen.

Bewaarcondities

Droog en buiten bereik van kinderen bewaren. Na opening in de koelkast bewaren.

Laat een beoordeling achter Kelp NSP

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
08/09/2020

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Kelp NSP

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!