Zachte beweging

Detailhandel: 25,90 €
Punten: 13.24VP
Op voorraad
 • Ondersteunt de spijsvertering en de gezondheid van de spijsvertering.
 • Een mengsel van Triphala (Amalaki, Bibhitaki, Haritaki), Rode Iep en Marshmallowwortel heeft een gunstige invloed op de spijsvertering en verbetert de functies van het spijsverteringsstelsel en de darmen.
 • Een potje bevat 60 capsules.

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


Houd je darmen op een natuurlijke manier in beweging met de Gentle Move.

Deze unieke mix van magnesium en kruiden zoals rode iep is onderzocht en speciaal samengesteld om het spijsverteringsstelsel te ondersteunen. Magnesium helpt de elektrolytenbalans in stand te houden. Deze formule bevat ook Triphala extract, een traditioneel mengsel van wilde Ayurvedische kruiden.

Nuttige eigenschappen dankzij ingrediënten van plantaardige oorsprong:

 • Ondersteunt het spijsverteringskanaal en helpt bij het normaliseren van de spijsvertering.
 • Kan de darmgezondheid ondersteunen.
 • Natuurlijke verlichting bij constipatie.
 • Bevat plantaardige ingrediënten.

Actieve ingrediënten:

 • Magnesium

Er wordt aangenomen dat 80-90% van het magnesium verloren gaat tijdens de vertering van voedsel. Het is dan ook niet verwonderlijk dat bijna 70% van de mensen niet genoeg binnenkrijgt van deze essentiële macronutriënt. Magnesium ondersteunt vele functies in het lichaam, zoals botgezondheid, psychologische functie en spierfunctie, en draagt bij tot het behoud van een normaal energiemetabolisme - energieproductie en spiersamentrekkingen, en is ook belangrijk voor de gezondheid van het zenuwstelsel.

 • Triphala-extract

Afgeleid van de vruchten van amalaki (Indiase kruisbes), bibhitaki en haritaki, speelt triphala extract al meer dan 1000 jaar een belangrijke rol in de Ayurvedische traditie. Triphala wordt in de Ayurveda beschouwd als een hoofdbestanddeel van gastro-intestinale ondersteuning en bevat veel bioactieve bestanddelen.

De belangrijkste bestanddelen zijn tannine, gallus-, ellagus- en chebulinezuur - krachtige antioxidanten. Het bevat ook flavonoïden: quercetine en luteoline, evenals verschillende saponinen, anthrachinonen en aminozuren.

Triphala kan ook de spijsvertering en absorptie van voedsel verbeteren, de darmgezondheid bevorderen en de spijsvertering in balans houden.

 • Rode iep

Rode iep staat bekend om zijn traditionele rol bij het gezond houden van de darmen. Het is rijk aan verzachtend slijm, een dikke, glibberige substantie die de bekleding van de maag en darmen kan bedekken, waardoor de darminhoud gemakkelijker kan passeren.

Samen met de toenemende consumptie van rode iep zijn kwaliteit en groeiomstandigheden de belangrijkste criteria geworden bij de selectie. We werken alleen met ervaren plukkers die op verantwoorde wijze en met de hand stukken van deze plant voor ons verzamelen. Elk voorjaar oogsten onze partners met speciale methoden de schors van bomen die minstens 15 jaar oud zijn. Dit punt is erg belangrijk omdat het sap dat van april tot juli stroomt, helpt om de buitenste bast gemakkelijk van de binnenste te scheiden en zo de boom te sparen voor de volgende oogst.

 • Amandelmoeras

Althaea officinalis, beter bekend als marshmallow, is een overblijvend kruid dat oorspronkelijk uit Europa, Noord-Afrika en West-Azië komt. De prachtige witte en roze bloemen zijn in de natuur te vinden langs de oevers van rivieren en in zoutmoerassen, omdat het de voorkeur geeft aan vochtige zandgrond.

Marshmallowwortel wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele kruidengeneeskunde. Er wordt aangenomen dat het de slijmvliezen van het hele spijsverteringskanaal gezond houdt en het slijm, een sapachtige substantie, verzacht eventuele irritatie.

Samenstelling:

Actieve ingrediënten Per dagelijkse portie (1 plantaardige capsule) %RWS (1 plantaardige capsule)
Magnesium 200 mg 53%
Krulzuringwortel 50 mg **

Extract van drie vruchten
- in het bijzonder:

Chebulny mirobolan extract

Bellerica amandelextract

Emblica bladextract

90 mg

30 mg

30 mg

30 mg

**
Galgant van gember officinalis

25 mg

**
Extract van paardenbloemwortel

10 mg

**
Schors van de rode iep

10 mg

**

*RWS: Volwassen dagelijkse referentiewaarden

**RWS niet geïnstalleerd.

Aanbevelingen voor gebruik:

Neem 2 capsules 's avonds of voor het slapen gaan.

Tijdens periodes die speciale ondersteuning vereisen: Neem tot 6 capsules per dag gedurende 7-10 dagen.

Laat een beoordeling achter Zachte beweging

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
06/10/2019

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Zachte beweging

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!