Super Omega 3 EPA (60 caps.)

Productcode: 1515/1515
Detailhandel: 44,70 €
Punten: 22.78VP
Op voorraad
  • 60 capsules (30 dagen)
  • Hoge gehaltes EPA en DHA per portie
  • Gegarandeerd geen straling, zware metalen of zeevervuiling

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


SUPER OMEGA 3 EPA

VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Wist u dat?

Essentiële vetzuren (EFA's) zijn precies dat - essentieel voor het leven! We kunnen deze niet in ons lichaam aanmaken, dus we moeten erop vertrouwen dat we wat we nodig hebben uit onze voeding halen. Omega-3 EPA is een classificatie van bepaalde soorten vetzuren die ontstaan bij de afbraak van voedingsvetten in het lichaam. Ze worden gebruikt om membranen te vormen die elk van onze triljoenen cellen omringen. De namen van deze omega-3 oliën zijn EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Omega-3 essentiële vetzuren blijken goed te zijn voor het zenuwstelsel, het skelet, het hart- en vaatstelsel, de klieren en het immuunsysteem, en sommige verloskundigen raden nu aan om ze tijdens de zwangerschap in te nemen om gezond hersen- en oogweefsel te helpen ontwikkelen. EFA's leveren niet alleen de bouwstenen voor celmembranen, maar blijken ook meerdere voordelen te hebben voor de gezondheid van het hele lichaam, waaronder het zenuwstelsel en het cardiovasculaire systeem.

Het lichaam heeft Omega-3 EFA's nodig om celmembranen aan te maken en te repareren, waardoor de cellen optimale voeding krijgen. Wanneer het lichaam te weinig EFA's heeft, gebruikt het verzadigde vetten om celmembranen te maken. Dit leidt tot cellen met stijve, inflexibele membranen die moeite hebben met het uitvoeren van sommige basale cellulaire functies. Hersenweefsel bestaat grotendeels uit vetzuren, die essentieel zijn voor een gezonde ontwikkeling en onderhoud van de hersenen. DHA is het meest geconcentreerd in de hersenen en het netvlies.

Wat zijn de voordelen?

Super Omega-3 is een van de meest bekende dagelijkse voedingssupplementen en het farmaceutische productieproces van Nature's Sunshine garandeert dat alleen de beste, zuiverste oliën, afkomstig van het vlees van koudwatervis, worden gebruikt in Super Omega-3 EPA.

Omega-3 is goed onderzocht en heeft meerdere voordelen voor de gezondheid van alle lichaamssystemen. Zowel EPA als DHA dragen bij aan de normale functie van het hart, een normale bloeddruk en het behoud van triglycerideniveaus in het bloed. DHA draagt bij aan het behoud van de hersenfunctie en het gezichtsvermogen, en de vorming van gezond hersen- en oogweefsel tijdens de foetale ontwikkeling, en het behoud ervan tot op hoge leeftijd.

Onderzoek heeft ook uitgewezen dat Omega-3 helpt bij het beheersen van gedragsproblemen bij adolescenten en jonge volwassenen en bij het behoud van een gezond cardiovasculair systeem. Veel professionals in de fitnessindustrie gebruiken Omega-3 EFA's om klanten te helpen met gewichtsbeheersing en er is onderzoek gedaan naar het helpen verlichten van huidaandoeningen, waaronder een droge huid en eczeem.

Nature's Sunshine's Super Omega-3 EPA is een krachtig Omega-3 supplement, gegarandeerd vrij van straling, zware metalen en vormen van zeevervuiling, dat 760 mg EPA en 380 mg DHA per dagelijkse dosis van twee capsules levert. Elke capsule is hermetisch afgesloten tijdens het inkapselen om te voorkomen dat zuurstof reageert met de oliën en bevat natuurlijke citroenoliën voor een aangename smaak.

INGREDIËNTEN:
Visolie; EPA (eicosapentaeenzuur); DHA (docosahexaeenzuur); capsule omhulsel: gelatine, glycerine, water; aroma: citroenolie


HOOFDINGREDIËNTEN:
Inhoud in de aanbevolen portie (6 capsules):
EPA - eicosapentaeenzuur................2280 mg*
DHA - docosahexaeenzuur....... 1140 mg*
*Referentie Dagelijkse Inname niet gespecificeerd.


AANBEVOLEN GEBRUIK:
1-2 capsules 3 keer per dag tijdens de maaltijd.
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.


BEWAARCONDITIES:
Droog en koel bewaren, buiten bereik van kleine kinderen. Na opening in de koelkast bewaren.

Laat een beoordeling achter Super Omega 3 EPA (60 caps.)

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
25/07/2019

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Super Omega 3 EPA (60 caps.)

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!