Super Omega 3 EPA (60 caps.)

Detailhandel: 49,10 €
Punten: 25.06VP
Op voorraad
  • 60 capsules (30-daagse kuur)
  • Rijk aan EPA en DHA
  • Milieuvriendelijk product, leverancier van heilzame stoffen

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


SUPER OMEGA 3 EPA

VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Wist je dat?

Essentiële vetzuren (EFA's) zijn essentieel voor een hoge levenskwaliteit! Ons lichaam kan deze waardevolle stoffen niet zelf aanmaken, de enige leverancier is voeding. Omega-3 EPA is een reeks vetzuren die verantwoordelijk zijn voor de vorming van celmembranen. Omega-3 oliën bestaan uit EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Essentiële vetzuren worden erkend als heilzaam voor het zenuwstelsel, bot- en spierweefsel, de cardiovasculaire functie, het endocriene systeem en het immuunsysteem. Ze zijn vooral belangrijk tijdens het dragen van een kind. Een voldoende hoeveelheid ervan in het lichaam van een zwangere vrouw zorgt voor de volledige vorming van het hersenweefsel en het gezichtsapparaat van het toekomstige kind. EFA's hebben een gunstig effect op de algemene conditie van het lichaam.

Omega-3 EFA's zijn nodig voor het herstel van intercellulaire membranen, die zorgen voor een volledige cellulaire voeding. Een tekort aan eicosapenoïnezuur leidt tot een afname van de elasticiteit en permeabiliteit van membraanweefsels en deze kunnen hun functies niet volledig vervullen. Vetzuren zijn een belangrijk bestanddeel van hersenweefsel en zijn van vitaal belang voor een gezonde ontwikkeling van de hersenen en het behoud van de hersenfunctie. DHA is geconcentreerd in de hersenen en het netvlies.

Voordelen voor de gezondheid

Super Omega-3 is de populairste van de dagelijkse voedingssupplementen. Nature's Sunshine Pharmaceutical Company zorgt ervoor dat Super Omega alleen de zuiverste oliën gebruikt die afkomstig zijn van de lever van diepzeevis -3 EPA.

Omega-3 is goed bestudeerd. Studies hebben de onmiskenbare voordelen voor de gezondheid van alle lichaamssystemen aangetoond. En zowel EPA als DHA zijn verantwoordelijk voor het normaliseren van de hartfunctie, het stabiliseren van de bloeddruk en het handhaven van optimale triglycerideniveaus in het bloed. DHA is verantwoordelijk voor de hersen- en gezichtsfuncties, de vorming van gezonde hersen- en oogweefsels tijdens de foetale ontwikkeling en het behoud ervan op oudere leeftijd.

Het is experimenteel bewezen dat Omega-3 helpt om voldoende energie te produceren bij adolescenten en jonge volwassenen, en helpt om een optimale cardiovasculaire functie te behouden. Professionele atleten en liefhebbers van een gezonde levensstijl gebruiken Omega-3 EFA's voor gewichtsbeheersing. Verbetert de gezondheid van de huid. Vooral nuttig voor de droge huid en om de symptomen van eczeem te verlichten.

Supera Omega-3 van Nature's Sunshine is een krachtige aanvulling op een dagelijks uitgebalanceerd dieet. Bevat geen zware metalen of radioactieve elementen. Het levert 760 mg EPA en 380 mg DHA per dagelijkse dosis van twee capsules. Elke capsule is hermetisch afgesloten tijdens de inkapseling om te voorkomen dat zuurstof binnendringt om de reactie met de oliën te activeren. Bevat natuurlijke citroenoliën voor een aangename smaak.

INGREDIËNTEN:
Visolie; EPA-zuur (eicosapentaeenzuur); DHA-zuur (decosahexaeenzuur);
capsulehuls: gelatine, glycerine, water; aroma: essentiële citroenolie

HOOFDINGREDIËNTEN:
Inhoud in de aanbevolen dagelijkse dosis (6 capsules):
EPA (eicosapentaeenzuur).......... 2280mg*
DHA (decosahexaeenzuur)....... 1140mg*
*Er is geen aanbevolen dagelijkse dosis aangegeven.

TOEPASSING:
1-2 capsules 3 maal daags bij de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

BEWAARCONDITIES:
Droog en buiten bereik van kinderen bewaren.
Na opening in de koelkast bewaren.

Laat een beoordeling achter Super Omega 3 EPA (60 caps.)

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
25/07/2019

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Super Omega 3 EPA (60 caps.)

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!