Perfecte ogen

Detailhandel: 41,90 €
Punten: 21.38VP
Op voorraad
  • Telefoons, tablets, tv's en computers belasten je gezichtsvermogen enorm.
  • Het is tijd om voor je gezichtsvermogen te zorgen.
  • Houd je ogen gezond en beschermd met de krachtige antioxidanten van Perfect Eyes.
  • Luteïne, zeaxanthine, bètacaroteen, kurkuma en andere voedingsstoffen helpen je ogen en gezichtsvermogen.
  • 1 potje - 60 capsules

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


Waarom Perfect Eyes?

Deze carotenoïdenrijke formule is gebaseerd op de resultaten van het AREDS-onderzoek in 2001 en 2006. Uit het eerste onderzoek bleek dat een mengsel van vitamine C en E, bètacaroteen, zink en koper hielp het risico op gevorderde leeftijdsgebonden maculaire degeneratie (AMD) met 25% te verminderen gedurende vijf jaar. Een tweede onderzoek voegde luteïne, zeaxanthine en omega-3 vetzuren toe aan het mengsel voor extra voordelen. Onze luteïnepartner in India levert non-GMO zaden aan lokale boeren en zet zich volledig in voor duurzaamheid. Ze werken ook samen met Shankar Indian Ophthalmological Institute om gratis oogonderzoeken, brillen en staarbehandeling, een veel voorkomende oorzaak van blindheid in India, aan te bieden aan de lokale bevolking.

Geschiedenis van Perfect Eyes

  • Bètacaroteen is het gele of oranje pigment dat kleur geeft aan veel groenten, fruit, bloemen en andere planten. Het werd voor het eerst gekristalliseerd uit wortelwortels in 1831. Bèta-caroteen betekent "wortel B" van Grieks bèta + Latijn carota. In 1851 vond Hermann von Helmholtz de oftalmoscoop uit, die leidde tot de ontdekking van de fovea in de menselijke oogbol. Dit gebied van de macula heeft dicht opeengepakte kegelvormige cellen en is verantwoordelijk voor de gezichtsscherpte die nodig is voor dagelijkse activiteiten zoals gezichtsherkenning en lezen. Pas in 1988 identificeerden onderzoekers luteïne, zeaxanthine en mesoseaxanthine als belangrijke componenten van de macula. Dit gebied is geel omdat geabsorbeerde pigmenten van gekleurd voedsel daar worden opgeslagen.
  • Bosbessen, ook bekend als bladbessen en Europese bosbessen, worden van oudsher gebruikt om darmpijn te verzachten en voor oraal gebruik. Het thuisland is Noord-Europa. Tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikten RAF-piloten bosbessenjam voordat ze opstegen om hun nachtzicht te verbeteren.

Ingrediënten:

Actieve ingrediënten:

Per dagelijkse dosis

(2 capsules)

% RWS

(per capsule)

Vitamine A

360 mcg

45%

Vitamine C

440 mg

550%

Vitamine E

120 mg

1000%

Zink

15 mg

150%

Koper

1,7 mg

170%

Selenium

40 mcg

73%

Luteïne

10 mg

**

Zeaxanthine

2 mg

**

*RWS: Volwassen dagelijkse referentiewaarden.

**RWS niet geïnstalleerd.

Ascorbinezuur, d-alfa tocoferylacetaat, zinkgluconaat, rijstconcentraat, mengsel van carotenoïden (bètacaroteen, alfacaroteen, luteïne, lycopeen, zeaxanthine en cryptoxanthine), kurkuma wortelstok extract (Curcuma longa), natriumseleniet, kopergluconaat, luteïne, bosbes (Vaccinium myrtillus L.) fruitextract, taurine, quercetine (Sophora japonica) fruitextract, kleurstof (natriumkoper, chlorofyllin), zeaxanthine, plantaardige capsule [verstevigingsmiddel (hypromellose), water].

Aanbevolen gebruik:

Neem dagelijks 2 capsules bij de maaltijd.

Raadpleeg voor gebruik een voedingsdeskundige als u medicijnen gebruikt. Niet gebruiken bij personen die aanleg hebben voor de vorming van nierstenen of die aan nierstenen lijden.

Laat een beoordeling achter Perfecte ogen

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
31/08/2020

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Perfecte ogen

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!