Powerbieten (210g)

Detailhandel: 61,30 €
Punten: 31.30VP
Op voorraad
 • Bevordert een verbeterd uithoudingsvermogen
 • Geeft je lichaam een extra energieboost
 • Verbetert de bloedcirculatie en brengt zuurstof efficiënter naar je lichaamscellen
 • Stimuleert bloeddrukverlaging en algehele ondersteuning van de cardiovasculaire gezondheid
 • Ondersteunt lichamelijke activiteit
 • Unieke mix van vitaminen, kruiden en groenten
 • Geeft energie en bescherming tegen antioxidanten
 • Glutenvrij
 • 100% veganistisch
 • Keto vriendelijk
 • Sojavrij, zuivelvrij, geen toegevoegde suiker
 • Non-GMO

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


Power Beets supplement - effect op het lichaam, gebruik en samenstelling

Het hoofdingrediënt van Power Beets is een speciale bietensoort die wordt geteeld op het Qinghai Plateau in Tibet, een gebied dat het dak van de wereld wordt genoemd, bijna 10.000 voet boven zeeniveau gelegen, waar extreme temperatuurschommelingen en extreme omstandigheden het onmogelijk maken om de meeste planten te laten groeien. Er zijn hier echter sterke mensen die hun land en gewassen van generatie op generatie respecteren, verantwoordelijke boeren en families die natuurlijke teeltmethoden gebruiken, water behouden en de vruchtbaarheid van de grond op peil houden om deze speciale bietensoort te verbouwen.

Rode bieten zijn een van de beste bronnen van nitraten. Wanneer ze het lichaam binnenkomen, worden ze omgezet in stikstofmonoxide, dat de bloedsomloop verbetert en spieren helpt meer zuurstof te krijgen.

In onze fabrieken in de buurt van Salt Lake City voert het team van Nature's Sunshine strenge tests uit om de unieke sterkte en zuiverheid te bevestigen van de bieten die we betrekken van plateauboeren in Tibet. We testen elke zending, elke batch.

Ontwikkeld door vooraanstaande experts om vitaminen, kruiden en groenten te combineren. Geeft je energie en biedt bescherming tegen antioxidanten.

Vitaminen. Een bron van energie en antioxidanten

Vitamine C aanwezig in Power Beets is verantwoordelijk voor de antioxidantwerking (het is een zeer sterke antioxidant), maar ondersteunt ook de immuniteit van het lichaam na intensieve fysieke inspanning. B-vitamines zoals thiamine, niacine, vitamine B6 en B12 en foliumzuur helpen het lichaam om te gaan met tekenen van vermoeidheid en moeheid.

De werking van deze vitamines is bevestigd door talloze wetenschappelijke onderzoeken en door het Internationaal Olympisch Comité, dat een officiële verklaring heeft uitgegeven die sporters moet helpen bij de effectieve keuze van supplementen. De bovenstaande vitamines zitten, net als vitamine D3, in de groep van micronutriënten die worden aanbevolen voor frequente inname door sporters.

Rode biet. Een ideale en veilige bron van nitraten

Rode bietenpoeder is voornamelijk opgenomen in Power Beets vanwege het hoge nitraatgehalte. Nitraten worden al lang gebruikt in de sport als een van de additieven die een directe invloed hebben op prestaties, ze zijn ook opgenomen in de lijst van supplementen van het Internationaal Olympisch Comité.

Volgens sportvoedingsdeskundigen zijn er minstens een paar voordelen aan het nemen van nitraten, maar in het algemeen komen al deze voordelen neer op een toename van de prestaties van het lichaam, of preciezer gezegd, een afname van het energieverbruik.

De effectiviteit van nitraten wordt ook bevestigd door het Australian Institute of Sport, dat supplementen indeelt in ABCD-groepen, waarbij A staat voor supplementen met bewezen effecten en veiligheid, B voor supplementen die verder onderzoek vereisen, C voor supplementen zonder bewezen effecten en D voor supplementen die vanuit antidopingoogpunt als gevaarlijk worden beoordeeld. Nitraten vallen in groep A, dus volgens AIS is hun werking en veiligheid bevestigd.

S7TM mengsel. Meer stikstofmonoxide

S7 is een deskundig ontwikkeld en gepatenteerd mengsel van zeven natuurlijke ingrediënten die de productie van stikstofmonoxide verhogen. Het mengsel bevat:

groene koffie-extract, groene thee-extract, kurkuma-extract, bosbessen, broccolibloesems, kersen en boerenkoolbladeren.

Stikstofmonoxide speelt een belangrijke rol in veel belangrijke processen, zoals het reguleren van de bloedstroom, het maken van nieuwe kleine bloedvaten of het beïnvloeden van de bloedplaatjesfunctie.

Het S7-mengsel is gemaakt om het lichaam meer energie te geven, wat niet alleen belangrijk is voor professionele sporters, maar ook essentieel is voor het behouden van een gezonde, actieve levensstijl.

Druiven en Olijven. Sterke antioxidanten

De uitstekende combinatie van ingrediënten wordt aangevuld met extracten van olijven en druiven en hun zaden, die een antioxiderende werking hebben.

Het bestrijden van de vrije radicalen waaraan we worden blootgesteld als gevolg van wijdverspreide stress, steeds slechtere luchtkwaliteit, slechte voeding en een zittende levensstijl, is nog steeds een van de belangrijkste aspecten in de kunst van het effectief zorgen voor onze gezondheid.

Voeding, en dus de juiste aanvullende ondersteuning, is het beste middel in de strijd tegen de effecten van vrije radicalen.

Uw nieuwe bondgenoot in een gezond leven!

Een actief lichaam is een lichaam vol energie. Of je nu intensief traint of gewoon streeft naar een gezonde levensstijl, je dagelijkse keuzes kunnen je algehele gezondheid beïnvloeden.

Waarom Power Beets.

Power Beets is een innovatief voedingssupplement met extract van rode bieten, die van nature rijk zijn aan nitraten. Deze bestanddelen helpen de bloedvaten verwijden, waardoor de bloedstroom verbetert en er meer zuurstof naar je cellen gaat. Dit is een belangrijke ondersteuning voor je fysieke activiteit, die je helpt om betere resultaten te behalen en gevoelens van vermoeidheid te minimaliseren.

Daarnaast levert Power Beets vitaminen en antioxidanten die nodig zijn om cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Antioxidanten ondersteunen celherstel door cellen te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. Hierdoor kan je lichaam effectiever omgaan met omgevingsfactoren.

Hoe neem je Power Beets op in je dagelijkse voedingsschema?

 • Voeg een portie Power Beets poeder toe aan je favoriete drankje - water, sap of smoothie. Het is een makkelijke manier om je dieet aan te vullen met waardevolle ingrediënten.
 • Neem Power Beets voor een training om je energieniveau te verhogen, je prestaties te verbeteren en spierherstel na inspanning te versnellen.
 • Regelmatige consumptie van Power Beets in je dagelijkse voeding zal je helpen een gezonde levensstijl te behouden, ongeacht de intensiteit van je fysieke activiteit.

Hoofdingrediënten:

inhoud per dagelijkse portie - 7g

Vitamine D 13 mg 260% SPP *
Vitamine C 60 mg 75% SPP *
Thiamine 0,7 mg 64% SPP *
Niacine 3 mg 19% SPP *
Vitamine B6 1,8 mg 129% SPP *
Foliumzuur 88 mg 75% SPP *
Vitamine B12 6 mg 240% SPP *
Gepatenteerd stikstofoxide mengsel 5,4 г SPP **

** SPP - Gestandaardiseerde innamesnelheid. ** SPP - Niet gedefinieerd

Ingrediënten

Rode biet, fructooligosachariden, granaatappelsapconcentraat, S7TM melange (groene koffie-extract, groene thee-extract, kurkuma-extract, bosbessen, broccolibloemen, kersen, boerenkoolbladeren), appelextract, druivenextract, druivenpitextract, olijfextract, rode druivenextract.

Laat een beoordeling achter Powerbieten (210g)

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Powerbieten (210g)

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!