Zambroza (458 ml)

Detailhandel: 33,90 €
Punten: 17.31VP
Op voorraad
  • Fles van 458 ml (voorraad voor 15 dagen)
  • Superieure antioxidant bescherming tegen schade door vrije radicalen
  • Bevat Xanthonen, Flavonoïden en Polyfenolen

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


Wist je dat?

Antioxidanten zijn natuurlijke stoffen die zeer reactieve moleculen, bekend als 'vrije radicalen', stabiliseren. Vrije radicalen komen van nature voor in het lichaam. Vervuiling, chemische toevoegingen, stress, lichaamsbeweging, zonlicht en andere factoren kunnen de productie van vrije radicalen verhogen. Een teveel aan vrije radicalen kan een schadelijk effect hebben op de lichaamscellen. Er is veel aandacht besteed aan de antioxidanten vitamine A, C en E vanwege hun functie bij het beschermen van de cellen tegen schade veroorzaakt door natuurlijke lichaamsprocessen, levensstijlen en milieu- en chemische verontreinigingen.

De werkzaamheid van antioxidanten wordt gemeten aan de hand van hun ORAC (Oxygen Radical Absorption Capacity), wat hun vermogen aangeeft om vrije radicalen te neutraliseren en op te vangen. Bij een test door Brunswick Laboratories toonden de resultaten duidelijk de superieure beschermende eigenschappen aan.

Wat zijn de voordelen?

Nature's Sunshine heeft de meest gezonde vruchten en natuurlijke extracten van over de hele wereld verzameld en gecombineerd in dit unieke heerlijke, voedzame sap dat speciaal is samengesteld om overtollige vrije radicalen te neutraliseren. Dit unieke sapmengsel smaakt niet alleen heerlijk, maar geeft je lichaam wat het nodig heeft om te genieten van een maximale gezondheid en langdurige vitaliteit - je voelt je niet alleen gerevitaliseerd, maar deze antioxidanten hebben een krachtig effect op de gezondheid van de huid, waardoor je er ook fantastisch uitziet. Zambroza is rijk aan polyfenolen en flavonoïden en biedt aantoonbaar ongeëvenaarde antioxidatieve bescherming. Zambroza is een van Nature's Sunshine's best verkopende producten wereldwijd - een geweldig smakende, synergetische mix die helpt de vitale energie te verhogen en het lichaam aan te vullen, zonder kunstmatige kleur-, zoet- of smaakstoffen. Elk van de tien natuurlijke ingrediënten in Zambroza zijn hoog in antioxiderende eigenschappen, en synergetisch bieden ze gezondheidsvoordelen die veel groter zijn dan de individuele voordelen van elk van de ingrediënten. Mangosteen is een van Zambroza's speciale ingrediënten - het bevat het hoogst bekende gehalte aan Xanthonen - een familie van plantaardige voedingsstoffen die bekend staan als zeer krachtige antioxidanten, en bosbes, dat een van de rijkste en gemakkelijkst opneembare bronnen van antioxidanten is.

Voeg aan deze combinatie een mix toe van Wolfberry, Appelextract, Framboos, Concord Grape, Druivenzaad, Druivenschil, Groene Thee en Rode Bes, en je hebt een uitstekende formule die rijk is aan Polyfenolen, Xanthonen en Flavonoïden, en die je voorziet van een krachtpatser aan antioxidanten! De heerlijk smakende dagelijkse voedingsdrank van Zambroza kan elke dag door het hele gezin gedronken worden. De natuurlijke ingrediënten in Zambroza leveren een uitstekende reeks vitaminen en voedingsstoffen die het lichaam kunnen helpen gezond en vitaal te blijven, een gezond immuunsysteem te ondersteunen, vrije radicalen te neutraliseren en het lichaam aan te vullen. De antioxiderende eigenschappen van de krachtige ingrediënten van Zambroza kunnen ook een positief effect hebben op de huid!

Ingrediënten: Gezuiverd water, concorddruivenconcentraat (Vitis labrusca), rode druivenconcentraat (Vitis vinifera), bosbessenconcentraat (Vaccinium corymbosum), mangosteenvrucht- en vruchtwandextract (Garcinia mangostana), concentraat van rode framboos (Rubus idaeus), druivenpitextract (Vitis vinifera), lyciumextract (Lycium barbarum), natriumbenzoaat, druivenpitextract (Vitis vinifera), extract van groene theebladeren (Camellia sinensis), appelextract (Malus domestica).

Aanbeveling: Neem tweemaal daags 15ml.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Laat een beoordeling achter Zambroza (458 ml)

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
04/05/2021

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Zambroza (458 ml)

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!