Onderhoud defensie

Detailhandel: 35,60 €
Punten: 18.13VP
Op voorraad
  • 120 capsules (120 dagen)
  • Belangrijk Systeem Product (KSP) voor het immuunsysteem
  • Rijke hoeveelheden antioxidant vitaminen A, C en E

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


Afweerbehoud


Voedingssupplement - 120 capsules

Het immuunsysteem
We leven in een wereld van natuurlijke gifstoffen en door de mens gemaakte vervuilende stoffen. Deze milieuverontreinigende stoffen, samen met een slecht dieet en andere schadelijke gewoonten zoals roken en gebrek aan rust, kunnen het vermogen van het lichaam om zichzelf te beschermen tegen schadelijke bacteriën, virussen, chemicaliën en andere factoren die tot gezondheidsproblemen kunnen leiden, verminderen.

Het immuunsysteem werkt samen met andere beschermende lichaamssystemen. De huid vormt bijvoorbeeld een fysieke barrière tegen lichaamsvreemde stoffen, terwijl het ademhalingssysteem hoest om het lichaam te ontdoen van ingeademde microben en verontreinigende stoffen. Wanneer lichaamsvreemde stoffen de andere beschermingsmechanismen van het lichaam overwinnen, begint het immuunsysteem te werken. Zink draagt bij aan een normale cognitieve functie, een normaal gezichtsvermogen en de werking van het immuunsysteem.
Wat zijn de voordelen?
Defence Maintenance is het Key System Product (KSP) voor het immuunsysteem, deze formule levert royale hoeveelheden antioxidant vitamine A, C en E samen met zink en selenium, om een gezond immuunsysteem te helpen behouden. Bevat essentiële voedingsstoffen en bevat whole food bronnen van microvoedingsstoffen om een gezond immuunsysteem te behouden.
Vitamine A draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem en het behoud van een normale huid, slijmvliezen en gezichtsvermogen. Vitamine C draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid en de normale werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel. Wordt gebruikt bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, normale collageenvorming en verhoogde ijzeropname.
INGREDIËNTEN:
L-ascorbinezuur (vitamine C), D-alfa-tocoferol (vitamine E), Siberische ginsengwortelpoeder, L-selenomethioninepoeder, medicinale aspergestengel, planten in poedervorm: Acai bessenconcentraat, broccolibloemen, koolblad, extract van het vruchtlichaam van reishi paddenstoelen, Chinese magnolia-vrucht, kurkuma wortelstok; bètacaroteen (vitamine A), zinkgluconaat, zinkoxide, retinylpalmitaat (vitamine A), capsulehuls (gelatine, water), antiklontermiddelen (vetzuren, siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren).

HOOFDINGREDIËNTEN:
Inhoud in de aanbevolen portie (1 capsule):
Vitamine A .................... 500 μg ................ 63% NRV*;
Vitamine E ..................... 44 mg ............... 367% NRV;
Vitamine C ...................120 mg ................. 50% NRV;
Zink ................................5 mg ................. 50% NRW;
Selenium ......................25 μg ................. 45% NRV
*NRV - voedingsreferentiewaarden
**NRV niet gespecificeerd
AANBEVOLEN PORTIE VOOR DAGELIJKS GEBRUIK:
1 capsule per dag bij een maaltijd

Droog en koel bewaren, buiten bereik van kleine kinderen.

Laat een beoordeling achter Onderhoud defensie

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
27/09/2019

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Onderhoud defensie

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!