DTXBasics

Detailhandel: 112,60 €
Punten: 57.41VP
Op voorraad
  • Dagelijkse ondersteuning voor het reinigen van het lichaam.
  • Een verpakking bevat 30 sachets.

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


Je lichaam is uitstekend uitgerust om om te gaan met het brede scala aan schadelijke gifstoffen die het dagelijks tegenkomt.

Luchtverontreinigende stoffen, allergenen, chemicaliën, voedseladditieven en nog veel meer worden voortdurend opgevangen, afgebroken en uitgescheiden via de natuurlijke processen van je lichaam. Maar zelfs de beste mechanismen van het lichaam kunnen hulp gebruiken. De enorme inspanning die je lichaam elke dag levert, vereist dagelijkse ondersteuning.

Daarom is DTX Basics in het leven geroepen - een unieke combinatie van kruiden, vitaminen en probiotica die elke dag nodig zijn om gifstoffen effectief te neutraliseren, om te zetten en uit het lichaam te verwijderen.

Hoe werkt het?

Je lichaam kan het reinigingsproces prima aan, maar bewerkt voedsel, gebrek aan beweging of medicatie kunnen het natuurlijke ontgiftingsproces te veel belasten. Het lichaam kan dit signaleren met aanhoudende gevoelens van vermoeidheid, huidproblemen, gewichtstoename en hoofdpijn. Het lichaam reinigt zichzelf op verschillende manieren: via de huid, het ademhalingssysteem, de nieren en de darmen. De sleutel is natuurlijk de lever en zijn goede werking. Al deze reinigingen worden ondersteund door de kruiden in DTX Basic. Dagelijkse goede gewoontes en regelmatig gebruik van DTX Basic helpen het reinigingsproces te verbeteren en je lichaam vrij te maken van gifstoffen. burdock bud on a blue photo

Vier producten. Eén gemeenschappelijk doel.

DTX Basics combineert de voordelen van vier verschillende Nature's Sunshine producten. Hun synergie helpt het doel te bereiken - het lichaam ondersteunen bij de dagelijkse reiniging. Elke portie is een combinatie van Mariadistel Combinatie, Super Antioxidant, Kaneel Balans en Bacillus Coagulans. De combinatie van deze vier producten geeft uitstekende resultaten en zorgt voor een veilig gebruik elke dag.

  • Mariadistel Combinatie is vitamine A en C gecombineerd met kruiden zoals mariadistel en paardenbloem. De belangrijkste functie van het product is het ondersteunen van de lever, die een sleutelrol speelt in het reinigingsproces van het lichaam. Mariadistelzaadextract ondersteunt een goede leverfunctie en een normale galproductie. De vergelijkbare werking van paardenbloemwortel, die bovendien de urinewegen helpt ondersteunen, maakt Mariadistel een onmisbaar product voor elke dag. Vitamine A en C spelen een belangrijke rol in het metabolisme van ijzer, dat het menselijk lichaam niet zelf kan produceren. Een extra bonus is de aanwezigheid van choline, dat bijdraagt aan een normaal vetmetabolisme en de leverfunctie ondersteunt.
Actieve ingrediënten Per dagelijkse portie (1 tablet)

%RDA*

Vitamine A (bètacaroteen) 4 mg 500%
Vitamine C 240 mg 300%
Mariadistelzaadextract (80% silymarine) 175 mg **
Wortel van paardenbloem 150 mg **
Choline (choline bitartraat) 60 mg **
Inositol 55 mg **
N-acetyl-L-cysteïne 55 mg **

*RDA*: Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor volwassenen.

**RDA niet geïnstalleerd.

Ingrediënten:

Ascorbinezuur, mariadistelzaadextract (Silybum marianum), poeder van paardenbloemwortel (Taraxacum ocinale), vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (stearinezuur), cholinebitartraat, inositol, N-Acetyl-L-Cysteïne, vulstof (cellulose), bètacaroteen, maltodextrine, antiklontermiddelen (zouten magnesiumvetzuren, siliciumdioxide), verstevigingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), zoetstof (maltodextrine), stabilisator (polyethyleenglycol), glansmiddel (carnaubabladwas).

  • Super Antioxidant is een echte antioxidantenbom. Luchtvervuiling, gifstoffen, voedseladditieven laten het lichaam hard werken en stellen cellen bloot aan oxidatieve stress. Rozenbottel speelt hier een speciale rol, die antioxidanten van natuurlijke oorsprong bevat en ook bijdraagt aan het goed functioneren van de nieren, blaas en spijsvertering. Kurkuma wortelstok is een uitstekende helper voor zowel de lever als de bovenste luchtwegen.
Actieve ingrediënten

Per dagelijkse dosis

(1 capsule)

kurkuma wortelstok 153 mg
Hondsroosvrucht 123 mg
mariadistelzaad 87 mg
Tocothienolen 132 mg
Fytosterolen 0,2 mg
Lycopeen 28 mg
Alfa Liponzuur 2 mg

Ingrediënten:

Kurkuma wortelpoeder (Curcuma longa), tocotriënol mix poeder (gelatine, sucrose, gemodificeerd maïszetmeel, palmolie, tocotriënolen [d-Gamma Tocotrienol, d-Delta Tocotrienol, d-Alfa Tocotrienol], tocoferol [d-Alfa tocoferol], antioxidant (ascorbylpalmitaat), palmsqualeen, fytosterolen (0.04%), fyto-carotenoïden, co-enzym Q10 en water), rozenbottelpoeder (Rosa canina), mariadistelzaadpoeder (Silybum marianum), lycopeen, antiklontermiddelen (zouten magnesiumvetzuren, siliciumdioxide), alfaliponzuur, capsulehuls (gelatine, water).

  • Cinnamon Balance - Meer dan alleen kaneel - een synergie van fenegriek, astragalus, klis en paardenbloem. Fenegriekzaden helpen de juiste pH van het maagsap te behouden en vergemakkelijken de spijsvertering. Astragaluswortel helpt de huid te beschermen tegen ultraviolette straling, terwijl kliswortel helpt bij het handhaven van normale bloedsuikerwaarden.
Actieve ingrediënten Per dagelijkse dosis
(4 plantaardige capsules)
bruine boomschors 1000 mg
Vijgencactusvijgblad 500 mg
fenegriekzaad 250 mg
astragaluswortel 126 mg
kliswortel 62 mg
Wortel en blad van paardenbloem officinalis 62 mg

Ingrediënten:

Cassiakaneelbastpoeder (Cinnamomum spp.), nopalbladpoeder (Opuntia ficus-indica), fenegriekzaadpoeder (Trigonella foenum-graecum), astragaluswortelpoeder (Astragalus membranaceus), kliswortelpoeder (Arctium lappa), paardenbloemwortel- en bladpoeder (Taraxacum ocinale), plantaardige capsule [verstevigingsmiddel (hydroxylpropylmethylcellulose), water].

  • Bacillus Coagulans maakt DTX Basics compleet door de dosis probiotische bacteriën te leveren die nodig is voor elk spijsverteringsstelsel.
Actieve ingrediënten Per dagelijkse portie (1 capsule)
Bacillus coagulans bacteriën 1 miljard CFU*
Inuline 270 mg

*Kolonievormende eenheid

Ingrediënten:

Bacillus coagulans bacteriën, inulinepoeder (cichoreiwortelextract), antiklontermiddelen (zouten magnesiumvetzuren, siliciumdioxide), plantaardige capsule [verstevigingsmiddel (hydroxylpropylmethylcellulose), water].

Aanbevolen dagelijkse portie:

De inhoud van een verpakking (1 tablet, 6 capsules) moet eenmaal per dag voor de maaltijd worden ingenomen.

Als je medicijnen gebruikt, raadpleeg dan voor gebruik een voedingsdeskundige.

Laat een beoordeling achter DTXBasics

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
24/08/2019

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product DTXBasics

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!