DTXBasics

Detailhandel: 112,60 €
Punten: 57.41VP
Op voorraad
  • Dagelijkse ondersteuning voor het reinigen van het lichaam.
  • Er zitten 30 sachets in één verpakking.

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


Je lichaam is perfect aangepast om een breed scala aan bedreigingen te neutraliseren in de vorm van schadelijke gifstoffen die het dagelijks tegenkomt.

Luchtverontreinigende stoffen, allergenen, chemicaliën, voedseladditieven en nog veel meer worden voortdurend opgevangen, afgebroken en geëlimineerd via de natuurlijke processen van je lichaam. Maar zelfs de beste mechanismen van je lichaam kunnen hulp gebruiken. De enorme inspanning die je lichaam elke dag levert, vraagt om dagelijkse ondersteuning.

Daarom is DTX Basics in het leven geroepen - een unieke combinatie van kruiden, vitaminen en probiotica die je elke dag nodig hebt om gifstoffen effectief te neutraliseren, om te zetten en uit je lichaam te verwijderen.

Hoe het werkt.

Je lichaam kan zichzelf goed reinigen, maar bewerkt voedsel, gebrek aan beweging of medicijngebruik kunnen het natuurlijke ontgiftingsproces te veel belasten. Het lichaam kan dit aangeven door voortdurende vermoeidheid, huidproblemen, gewichtstoename en hoofdpijn. Het lichaam reinigt zichzelf op verschillende manieren: via de huid, het ademhalingssysteem, de nieren en de darmen. Van groot belang is natuurlijk de lever en zijn goede werking. Al deze manieren van reinigen worden ondersteund door de kruiden in DTX Basic. Dagelijkse gezonde gewoonten en regelmatig gebruik van DTX Basic helpen het reinigingsproces te verbeteren en je lichaam gifvrij te maken. burdock bud on a blue photo

Vier producten. Eén gemeenschappelijk doel.

DTX Basics combineert de voordelen van vier verschillende Nature's Sunshine producten. Hun synergie helpt bij het bereiken van het doel om je lichaam te ondersteunen bij de dagelijkse reiniging. Elke portie is de gecombineerde actie van Mariadistel Combinatie, Super Antioxidant, Kaneel Balans en Bacillus Coagulans. De combinatie van deze vier producten geeft geweldige resultaten en zorgt voor een veilig gebruik elke dag.

  • Mariadistel Combinatie is vitamine A en C gecombineerd met kruiden zoals mariadistel en paardenbloem. De belangrijkste functie van het product is het ondersteunen van de lever, die een sleutelrol speelt in het reinigingsproces van het lichaam. Mariadistelzaadextract ondersteunt een goede leverfunctie en een normale galproductie. De vergelijkbare werking van paardenbloemwortel, die bovendien de urinewegen ondersteunt, maakt Mariadistel tot een onmisbaar product voor elke dag. Vitamine A en C spelen een belangrijke rol in het metabolisme van ijzer, dat het menselijk lichaam niet zelf kan produceren. Een extra bonus is de aanwezigheid van choline, dat bijdraagt aan een normaal vetmetabolisme en de leverfunctie ondersteunt.
Actieve ingrediënten In een dagelijkse portie (1 tablet)

%RDA*.

Vitamine A (bètacaroteen) 4 mg 500%
Vitamine C 240 mg 300%
Mariadistelzaadextract (80% silymarine) 175 mg **
Medicinale paardenbloemwortel 150mg **
Choline (choline bitartraat) 60 mg **
Inositol 55 mg **
N-acetyl-L-cysteïne 55 mg **

*RDA*: aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor volwassenen.

**RDA niet vastgesteld.

Ingrediënten:

Ascorbinezuur, mariadistelzaadextract (Silybum marianum), poeder van paardenbloemwortel (Taraxacum ocinale), vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (stearinezuur), cholinebitartraat, inositol, N-Acetyl-L-Cysteïne, vulstof (cellulose), bètacaroteen, maltodextrine, antiklontermiddelen (zouten magnesiumvetzuren, siliciumdioxide), verstevigingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), zoetstof (maltodextrine), stabilisator (polyethyleenglycol), glansmiddel (carnaubabladwas).

  • Super Antioxidant is een echte antioxidantenbom. Luchtvervuiling, gifstoffen en voedseladditieven laten het lichaam hard werken en onderwerpen cellen aan oxidatieve stress. Rozenbottel speelt hier een speciale rol, die van nature voorkomende antioxidanten bevat en ook een goede werking van de nieren, blaas en spijsvertering bevordert. Kurkuma wortelstok is een geweldige helper voor de lever, maar ook voor de bovenste luchtwegen.
Actieve ingrediënten

In een dagelijkse portie.

(1 capsule)

Kurkuma wortelstok 153 mg
Rozenbottel 123 mg
Mariadistel zaden 87 mg
Tocotienolen 132 mg
Fytosterolen 0,2 mg
Lycopeen 28 mg
Alfa-liponzuur 2 mg

Ingrediënten:

Kurkuma wortelpoeder (Curcuma longa), tocotriënol mix poeder (gelatine, sucrose, gemodificeerd maïszetmeel, palmolie, tocotriënolen [d-Gamma Tocotrienol, d-Delta Tocotrienol, d-Alfa Tocotrienol], tocoferol [d-Alfa tocoferol], antioxidant (ascorbylpalmitaat), palmsqualeen, fytosterolen (0.04%), fyto-carotenoïden, co-enzym Q10 en water), rozenbottelpoeder (Rosa canina), mariadistelzaadpoeder (Silybum marianum), lycopeen, antiklontermiddelen (zouten magnesiumvetzuren, siliciumdioxide), alfaliponzuur, capsulehuls (gelatine, water).

  • Cinnamon Balance - meer dan kaneel - een synergie van fenegriek, astragalus, klis en paardenbloem. Fenegriekzaden helpen de juiste pH van maagsappen te behouden en ondersteunen de spijsvertering. Astragaluswortel helpt de huid zich te beschermen tegen UV-straling en kliswortel helpt de bloedsuikerspiegel normaal te houden.
Actieve ingrediënten In een dagelijkse portie.
(4 kruidencapsules)
Bruine boomschors 1000 mg
Vijgenblad 500 mg
Fenegriek zaad 250 mg
Astragalus wortel 126 mg
Kliswortel 62 mg
Wortel en blad van de paardenbloem 62 mg

Ingrediënten:

Cassia kaneelbast poeder (Cinnamomum spp.), poeder van nopalblad (Opuntia ficus-indica), poeder van fenegriekzaad (Trigonella foenum-graecum), poeder van astragaluswortel (Astragalus membranaceus), poeder van kliswortel (Arctium lappa), poeder van paardenbloemwortel en -blad (Taraxacum ocinale), plantaardige capsule [verstevigingsmiddel (hydroxylpropylmethylcellulose), water].

  • Bacillus Coagulans maakt DTX Basics compleet en voorziet het lichaam van een dosis probiotische bacteriën die essentieel zijn voor elk spijsverteringsstelsel.
Actieve ingrediënten In een dagelijkse portie (1 capsule).
Bacillus coagulans bacteriën 1 miljard CFU*
Inuline 270 mg

*Kolonievormende eenheid

Ingrediënten:

Bacillus coagulans bacteriën, inulinepoeder (cichoreiwortelextract), antiklontermiddelen (zouten magnesiumvetzuren, siliciumdioxide), plantaardige capsule [verstevigingsmiddel (hydroxylpropylmethylcellulose), water].

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:

De inhoud van een verpakking (1 tablet, 6 capsules) moet eenmaal daags voor de maaltijd worden ingenomen.

Raadpleeg voor gebruik een voedingsdeskundige als je medicijnen gebruikt.

Laat een beoordeling achter DTXBasics

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
24/08/2019

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product DTXBasics

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!