Levergezondheidsformule (100 caps.)

Detailhandel: 21,60 €
Punten: 11.00VP
Op voorraad
  • 100 capsules (33 dagen)
  • Bevat kurkuma, gentiaan en kliswortel
  • Natuurlijke bron van curcumine en sesquiterpene lactonen

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


Formule voor Levergezondheid

Voedingssupplement

Wist je dat?
Kurkuma heeft veel meer voordelen dan alleen kleur en smaak toevoegen aan een curry. Een explosie van onderzoek op het gebied van voeding heeft verrassende voordelen van kurkuma aan het licht gebracht, wat betekent dat het wel eens een van de gezondste specerijen ter wereld zou kunnen zijn! Bittere kruiden hebben een lange gebruiksgeschiedenis en worden vaak gebruikt in cocktails die bekend staan als digestieven en die na de maaltijd worden gedronken om de spijsvertering te stimuleren.
Wat zijn de voordelen?
Liver Health Formula is een uniek product dat speciaal is ontwikkeld om de lever te helpen voeden. Het eten van een gezonde, evenwichtige dagelijkse voeding, rijk aan vers fruit en groenten is een goede manier om vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Veel voedingsmiddelen die een steunpilaar van het moderne dieet zijn, bevatten echter vaak weinig sporenmineralen door de uitputting van natuurlijke mineralen in de bodem, en natuurlijke mineralen kunnen verloren gaan uit voedsel tijdens de verwerking. Deze krachtige combinatie bevat elf belangrijke ingrediënten die zijn gekozen vanwege hun antioxiderende, bittere en verzachtende eigenschappen, die allemaal nodig zijn om de lever in goede conditie te houden. Inclusief paardenbloem, die sesquiterpene lactonen bevat en in Europa een lange gebruikstraditie heeft voor de gezondheid van lever en nieren. Kurkuma, een natuurlijke bron van curcumine, al eeuwenlang gebruikt als Ayurvedisch geneesmiddel, en Uva Ursi-blad dat natuurlijke antioxidanten bevat.

INGREDIËNTEN:
Planten in poedervorm: Kliswortel, Kurkuma, Gele gentiaanwortel, Iers mos thallus, Gladde iep schors, Fenegriekzaden, Saffloerbloemen, Paardenbloemwortel, Berendruifblad, Kropaar bovengrondse delen, kattenkruidblad, vulstof (cellulose), antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren), capsulehuls (gelatine, water).


belangrijkste ingrediënten (in 3 capsules)

Wortel ......................................252 mg
Kurkuma (wortelstok) .......................................... 210 mg
Gele gentiaanwortel .........................................171 mg
Iers mos thallus .............................................150 mg
Gladde iep schors ..............................................138 mg
Fenegriekzaad ...............................................102 mg


AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSIS:
Neem driemaal daags één capsule tijdens de maaltijd.

Dit product mag niet worden ingenomen door zwangere vrouwen.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden! Raadpleeg voor gebruik uw arts of apotheker als u medicijnen gebruikt. De fles is verzegeld. Niet gebruiken als de binnenste verzegeling beschadigd is of ontbreekt.

Bewaarcondities:

Koel en droog bewaren.

Buiten bereik van kinderen bewaren!

Laat een beoordeling achter Levergezondheidsformule (100 caps.)

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
10/09/2021

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Levergezondheidsformule (100 caps.)

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!