Life Set

Detailhandel: 97,00 €
Punten: 49.50VP
Op voorraad

Een set best verkopende producten van Nature's Sunshine


Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


KIT VOOR HET LEVEN

Maak kennis met een unieke set bestsellers van Nature's Sunshine Products Poland. Het groene wonder van de natuur - Vloeibaar chlorofyl, Bifidophilus bacteriestammen en waarschijnlijk de beste Vitamine C in tabletten op de markt vormen samen het perfecte trio dat elke Nature's Sunshine klant en distributeur in huis zou moeten hebben.

INHOUD VAN DE KIT:

Vloeibaar chlorofyl-biologisch actief supplement

Vloeibaar chlorofyl is de absolute bestseller onder de Nature's Sunshine producten wereldwijd. Het belangrijkste bestanddeel van het product is chlorofylline verkregen uit alfalfa en moerbei. De chemische structuur van chlorofylline lijkt erg op de hemoglobine molecule, en het belangrijkste verschil ligt in de kern van de molecule. Hemoglobine bestaat uit ijzer, terwijl chlorofylline uit koper bestaat. Chlorofyl heeft een verfrissend aroma door de toevoeging van pepermuntolie. Drink bij elke maaltijd water met chlorofylaroma.

INGREDIËNTEN:

Gezuiverd water; stabilisator: plantaardige glycerine; natrium-koper-chlorofylline; aroma: pepermuntolie

Aanbevolen dagelijkse dosis:

5ml (een theelepel) chlorofyllin toevoegen aan een glas water.

Drink drie keer per dag bij de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Droog en buiten bereik van kinderen bewaren. Eenmaal geopend in de koelkast bewaren.

Bifidophilus Flora Force - biologisch actief supplement

Bifidophilus Flora Force is een voedingssupplement met stammen van lactobacillen en bifidobacteriën. Het product bevat een mengsel van fructooligosachariden met korte en lange ketens. Bifidobacteriën en Lactobacillus zijn aanwezig in het menselijke maagdarmkanaal en worden beschouwd als enkele van de belangrijkste bacteriën. Neem 1-2 capsules per dag bij de maaltijd.

INGREDIËNTEN:

Lactobacillus (Lactobacillus acidophilus); Bifidobacterium (bifidobacterium longum), Fructooligosacchariden, wortelpoeder, saffloerolie; maltodextrine; omhulsel: gelatine; antiklontermiddel: cellulose; emulgator: magnesiumstearaat.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:

1 capsule 1-2 maal daags bij de maaltijd.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Droog en buiten bereik van kinderen bewaren. Na opening in de koelkast bewaren.

Vitamine C - biologisch actief supplement

Vitamine C met Bioflavonoïden is een uitstekende mix van vitamine C-rijke ingrediënten. Elke tablet van het product bevat maar liefst 1000 mg l-ascorbinezuur, dat binnen acht uur vrijkomt in het lichaam. Vitamine C is uiterst belangrijk voor het goed functioneren van het lichaam, en in het bijzonder van het immuunsysteem. Vitamine C is ook betrokken bij de aanmaak van collageen, dat zorgt voor een goede werking van botten en kraakbeen en vormt daarom een ideale combinatie met rozenbottel, dat helpt bij het versterken van gewrichten. Neem elke dag een Vitamine C tablet.

INGREDIËNTEN:

Vitamine C (ascorbinezuur) 1000 mg/tablet-1250% RSNP*; antioxidant: vetzuren; verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; emulgator: magnesiumstearaat; verdikkingsmiddel: calciumfosfaten; antiklontermiddel: (siliciumdioxide); acerola fruitextract; hesperedine; citroenbioflavonoïden; rozenbottelfruitextract; rutina

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:

1 tablet per dag bij de maaltijd.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

*RSNP - Aanbevolen dagelijkse inname

Laat een beoordeling achter Life Set

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
03/01/2022

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Life Set

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!