Pro Actief

Detailhandel: 215,60 €
Punten: 110.00VP
Op voorraad

Pro Active maakt het gemakkelijk om gezond te blijven!


Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


Pro Actief

Vecht actief voor je gezondheid!

Een set voedingssupplementen

Ja, gezond blijven is gemakkelijk! Het enige wat je hoeft te doen is goed eten en niet vergeten regelmatig te bewegen. Het maakt niet uit of je gaat hardlopen, fietsen of zwemmen; het is belangrijk om het regelmatig te doen. Lichaamsbeweging is opgenomen in de piramide voor gezonde voeding als de basis van een gezonde levensstijl en een middel om fit te blijven.

Veel bewegen betekent natuurlijk niet dat je het belang van goede voeding kunt negeren. Alleen een combinatie van gezonde voeding en lichaamsbeweging geeft goede resultaten.

Begin nu met een gezonde levensstijl! Met Pro Active zult u, als u regelmatig beweegt, snel de eerste positieve veranderingen merken! Pro Active geeft je de energie die je nodig hebt, een complex van vitaminen en mineralen, de perfecte portie proteïne en vezels en nog veel meer!

Beweging is de sleutel tot gezondheid!

Solstic Energia z Natury (Energie van de Natuur) is guarana energie en B-vitaminen; dit supplement is samengesteld met het oog op een actieve levensstijl elke dag. Begin je dag met een gemakkelijke boost extra energie waar je uren plezier van hebt!

SmartMeal zal je helpen om sneller dan je verwacht je eerste resultaten te zien. De 24g veganistische proteïne helpt je spieren op te bouwen, terwijl de vezels en complexe vitaminen en mineralen ervoor zorgen dat je je elke dag gezond voelt!

Collagen+ is zeker meer dan alleen collageen. Vitamine C helpt je herstellen van je training en het product vult je dieet ook aan met zink, dat je snel verliest als je sport. Alle producten in de Pro Active kit passen perfect in je dagelijkse leven. Dankzij de poedervorm en de handige zakjes kun je deze supplementen overal mee naartoe nemen.

Ga aan de slag! Vecht actief voor je gezondheid!


Samenstelling set:
Solstic Energia z Natury (Energie van de Natuur)
2 x SmartMeal
Collageen+


Aanbevolen dosering:
Alle producten van de set moeten worden geconsumeerd volgens de aanbevelingen op de etiketten.

Laat een beoordeling achter Pro Actief

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
20/07/2022

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Pro Actief

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!