Omega 3-6-9

Detailhandel: 19,00 €
Нет в наличии
  • 60 softgel capsules (10 tot 20 dagen)
  • Bevat essentiële vetzuren (EFA)
  • Rijk aan Omega 3, 6 en 9 uit 100% lijnzaadolie.

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


Wist je dat?

Wetenschappelijke studies tonen aan dat de consumptie van Omega-3 (essentiële vetzuren (EFA's) leidt tot een verminderd risico op coronaire hartziekten. Lijnzaadolie is rijk aan Omega-3 en bevat ook lignanen en linolzuur, een andere EFA. Deze twee vetzuren worden "essentieel" genoemd omdat het lichaam ze niet zelf kan aanmaken. Tot voor kort dachten experts dat visolie de beste bron van omega-3 was. Vlaszaadolie blijkt echter twee keer zoveel ODE-3 EFA te bevatten.

Nuttige eigenschappen

Vet is niet altijd een product dat schadelijke effecten heeft op je gezondheid en bijdraagt aan gewichtstoename. In de meeste gevallen is dat wel zo. Omega-3 EFA vetten worden echter gekenmerkt door hun positieve eigenschappen. Ze dragen bij aan het herstel van de celmembranen, bieden volledige voeding voor de cellen en bevorderen de eliminatie van stofwisselingsproducten. Bovendien zijn ze essentieel voor het volledig functioneren van de hersenen. Omegazuren zitten in lijnzaad, zeevis en groene bladgroenten. Het is moeilijk om de benodigde hoeveelheid van deze voedingsstoffen uit voeding te halen. En vetzuren (EFA's) zijn essentieel voor het leven! Wat te doen? Het menselijk lichaam maakt ze immers niet zelf aan.

Er is een uitweg! Het voedingssupplement Omega - 3- 6-9 heeft een positief effect op het hele organisme: het verbetert de celvoeding, activeert de hersenactiviteit, normaliseert de werking van het zenuwstelsel en het cardiovasculaire systeem. Omegazuren worden niet door het organisme gesynthetiseerd, daarom is het zo belangrijk om je dagelijkse voeding te verrijken met nuttige voedingssupplementen. Elke capsule heeft een beschermend lichtbestendig omhulsel. Bevat geen chemicaliën of additieven.

Ingrediënten: lijnzaadolie (Linum usitatissiumum), capsulehuls (gelatine, glycerine, water, johannesbroodcoating).

Aanbeveling: Driemaal daags een of twee capsules met voedsel innemen.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Elke softgel capsule* bevat 1000 mg 100% ongeraffineerde lijnzaadolie (Linum usitatissimum):

Omega-3 ................ 450-600 mg (45-60%)

Omega-6 ................ 130-200 mg (13-20%)

Omega-9 ................ 140-230 mg (14-23%)

Laat een beoordeling achter Omega 3-6-9

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
03/05/2019

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Omega 3-6-9

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!