Paw Paw (180 caps.)

Detailhandel: 76,20 €
Punten: 38.89VP
В наличии
  • 180 tabletten (30 dagen)
  • Uniek product dat zich selectief richt op specifieke cellen
  • Exclusieve gestandaardiseerde formule

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


Paw Paw

VOEDINGSSUPPLEMENT

Wist je dat?
Asimina triloba, ook wel bekend als de gewone pootklauw, is een kleine bladverliezende, klonale boom die inheems is in het oosten van de Verenigde Staten en Canada en gevonden wordt in goed gedraineerde, diepe, vruchtbare grond. De onaangenaam ruikende bladeren, twijgen en schors van deze boom bevatten een bron van stoffen die bekend staan als acetogeninen.
Wat zijn de voordelen?
Paw Paw is een uniek product dat zich selectief richt op specifieke cellen. Nature's Sunshine gebruikt een extract van de twijgen van de Noord-Amerikaanse Paw Paw boom, die de meest geconcentreerde hoeveelheid acetogeninen bevatten. Acetogeninen zijn actieve verbindingen die de productie van Adenosine Triphosphate (ATP) in de mitochondria van de cel beïnvloeden. ATP is de belangrijkste energiebron in je lichaam die alles in beweging houdt. Het is de energierijke molecule die energie opslaat in je lichaam en je cellen de energie geeft die ze nodig hebben om te functioneren. Acetogeninen regelen selectief de productie van ATP in bepaalde cellen en kunnen daardoor ook helpen de bloedtoevoer naar die cellen te regelen.
In het begin van de jaren 1970 was universiteitsprofessor Dr. Jerry McLaughlin de eerste die zich richtte op de Asimina Triloba, beter bekend als Paw Paw. In zijn onderzoek ontdekte Dr. McLaughlin dat het een bron was van fytochemicaliën genaamd acetogeninen. Hij en zijn afgestudeerde studenten isoleerden meer dan 40 van deze acetogeninen.
Paw Paw wordt gedekt door verschillende Amerikaanse patenten en het gebruik van paw paw in het algemeen voor verschillende doeleinden wordt gedekt door meer dan een dozijn patenten van Dr. McLaughlin. Dr. McLaughlin was de Vice President van Onderzoek en Ontwikkeling voor Nature's Sunshine en gaf zijn methoden en formule exclusief in licentie aan NSP.
Paw Paw wordt vaak verward met zijn neefje graviola. Tijdens zijn onderzoek testte Dr. McLaughlin verschillende merken graviola die op de markt werden gebracht als paw paw. De tests wezen uit dat deze graviola producten veel minderwaardig waren aan echte paw paw. Ten eerste hebben de acetogeninen in graviola niet dezelfde krachtige chemische structuur als de acetogeninen in paw paw. Ten tweede ontdekte Dr. McLaughlin dat deze producten niet gestandaardiseerd waren - met andere woorden, de hoeveelheid acetogeninen varieerde enorm. Het beste graviola product dat hij testte bleek slechts 4% zo krachtig te zijn als paw paw.
Opmerking: Van tijd tot tijd krijgen we vragen over andere producten die de woorden "paw paw" bevatten. Nature's Sunshine's Paw Paw product is het enige product dat onderzocht en ontwikkeld is door Dr. Jerry McLaughlin en wordt geproduceerd volgens zijn methodes.

INGREDIËNTEN:
Paw Paw Twig extract (Asimina triloba); capsulehuls (gelatine, water); vulstof (cellulose); antiklontermiddel (magnesiumstearaat).


HOOFDINGREDIËNTEN:
Inhoud van de aanbevolen portie (6 capsules):
Paw Paw Twig extract..............2280 mg
- acetogeninen................................51 mg


AANBEVOLEN GEBRUIK:
2 capsules 3 keer per dag tijdens de maaltijd.
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
Het product mag niet worden gebruikt door zwangere vrouwen, vrouwen die zwanger willen worden en vrouwen die borstvoeding geven.


BEWAARCONDITIES:

Droog en koel bewaren, buiten bereik van kleine kinderen. Na opening in de koelkast bewaren.

Laat een beoordeling achter Paw Paw (180 caps.)

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
18/03/2020

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Paw Paw (180 caps.)

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!