Calcium-Magnesium

Detailhandel: 14,64 €
Нет в наличии
  • 120 tabletten (30 dagen)
  • Onderhoudt normale botten, tanden en spieren
  • Synergetische mix bevat calcium, magnesium en vitamine D

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


Wist je dat?
Onze botten en spieren stoppen nooit echt met groeien en zijn constant bezig zichzelf te herstellen. Om deze gezonde groei in stand te houden heeft het lichaam een overvloed aan belangrijke voedingsstoffen nodig, zoals calcium, fosfor, magnesium en vitamine D. Een tekort aan calcium kan ervoor zorgen dat botten zwak en poreus worden, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen op de lange termijn.
Wat zijn de voordelen?
Deze synergetische mix met 100% of meer NRV van Calcium, Magnesium en Vitamine D, helpt bij het behoud van normale botten, tanden en spieren, en een normale werking van het immuunsysteem. Deze gerichte formule erkent dat elk mineraal afhankelijk is van het andere voor een goede opname in het lichaam.
Calcium draagt ook bij aan een normale spierfunctie en neurotransmissie en speelt een essentiële rol bij een normale bloedstolling en de normale werking van spijsverteringsenzymen. Magnesium activeert meer dan 300 enzymen in het lichaam. Het speelt ook een rol bij de normale eiwitsynthese en draagt bij tot een vermindering van vermoeidheid en moeheid.
Deze combinatie bevat ook Vitamine D, die bijdraagt aan een normale calciumspiegel in het bloed en de normale werking van het immuunsysteem. Fosfor, Zink, Koper en Borium dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
Deze voedingsstoffen worden gecombineerd met het speciaal samengestelde SynerPro®-concentraat, dat broccoli, wortel, rode biet, rozemarijn, tomaat, tumeric, kool, grapefruit- en sinaasappelbioflavonoïden en hesperidine bevat.
Ingrediënten: Di-calciumfosfaat, magnesiumoxide, calciumbis-glycinaat, broccolibloemen (Brassica oleracea var. italica), zinkoxide, koolblad (Brassica oleracea var. capitata), wortelwortel (Daucus carota), rode biet (Beta vulgaris), rozemarijnblad (Rosmarinus officinalis), tomatenvrucht (Solanum lycopersicum), kurkumawortel (Curcuma longa), kopergluconaat, natriumboraat, grapefruit bioflavonoïde-extract, hesperidine bioflavonoïde-extract, sinaasappel bioflavonoïde-extract, vitamine D3 (cholecalciferol). Microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose, carboxymethylcellulose, magnesiumstearaat, stearinezuur.

Aanbeveling: Neem tweemaal daags 2 tabletten bij een maaltijd.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Vier tabletten leveren de volgende voedingsstoffen in de SynerPro concentraatbasis:

Vitamine D 2,5 μg
Calcium 400 mg
Fosfor 250 mg
Magnesium 200 mg
Zink 7,5 mg
Koper 1 mg
Boron 0,5 mg

Laat een beoordeling achter Calcium-Magnesium

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
14/07/2022

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Calcium-Magnesium

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!