Mega-Chel

Detailhandel: 28,77 €
Нет в наличии
  • 120 tabletten (15-daagse kuur)
  • Belangrijk systemisch product voor de bloedsomloop
  • Meer dan alleen een multivitamine.

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


Wist je dat?

De bloedsomloop is een ongelooflijk netwerk van bloedvaten met een totale lengte van ongeveer 100.000 kilometer. De bloedstroom levert zuurstof en voedingsstoffen aan elke cel in ons lichaam. En al deze stromen worden aangedreven door de hartspier. Om de bloedsomloop efficiënt te laten werken, moet het hart sterk zijn en moeten de bloedvaten elastisch zijn. Het bloed moet worden gereinigd van gifstoffen en worden verrijkt met zuurstof, vitaminen, aminozuren en sporenelementen. Problemen met een van de onderdelen van de bloedsomloop kunnen leiden tot ernstige gezondheidsproblemen in het algemeen.

Drie negatieve factoren die de bloedsomloop destabiliseren zijn: hypertensie (hoge bloeddruk), hoge niveaus van triglyceriden en cholesterol in de bloedsomloop en roken. Andere oorzaken van hart- en vaatproblemen: overgewicht, erfelijkheid en emotionele stress. Mega-Chel voorziet het lichaam van vitamine A, C en E en selenium. Het beschermt cellen tegen schade op moleculair niveau.

Heilzame stoffen

Mega-Che is meer dan alleen een multivitamine. Deze unieke gistvrije formule ter ondersteuning van de bloedsomloop is verrijkt met vitaminen, mineralen en aminozuren.

Mega-Chel® is een belangrijk systemisch product (KSP) voor de bloedsomloop en bevat vitamine A, C en E met selenium. Het beschermt de cellen tegen vroegtijdige veroudering, versterkt de immuniteit, vermindert het vermoeidheidssyndroom en verhoogt de prestaties en het uithoudingsvermogen.

Vitamine C heeft een gunstige invloed op het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Produceert collageen, verhoogt de elasticiteit van bloedvatwanden, verbetert de ijzeropname. Thiamine (B1) bevordert de stofwisseling en de normale werking van het hart. Vitamine D draagt bij tot de normalisering van het immuunsysteem en optimaliseert de calciumspiegel in het bloed. Magnesium ondersteunt de spiermassa en harmoniseert de elektrolytenbalans.

Bevat plantaardige ingrediënten: ginkgo biloba-extract en meidoornvrucht, rijk aan vitamine C en bioflavonoïden. Bevat geen conserveringsmiddelen, zetmeel of suikers.

Ingrediënten: cellulose (plantaardige vezel), stearinezuur (plantaardig), magnesiumstearaat (plantaardig), citrusbioflavonoïden, rutine, magnesiumsilicaat, siliciumdioxide (siliciumdioxide in poedervorm), bijniersubstantie, gal, T-leukocyten, visolie, Ginkgo biloba blad, meidoornvrucht (Crataegus laevigata, C. monogyna).

Advies: neem een week lang twee keer per dag één tablet en de tweede week twee keer per dag twee tabletten. Voer dit geleidelijk op naar vier tabletten en neem deze twee keer per dag met voedsel in. Houd dit niveau drie tot vier maanden aan. Verlaag daarna geleidelijk de inname volgens het schema op een vergelijkbare manier.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Vitamine A (palmitaat, bètacaroteen) 13.332 IE 267
Vitamine C (ascorbinezuur) 1.332 mg 2,220
Vitamine D3 (cholecalciferol) 216 IE 54
Vitamine E (d-alfa tocoferol) 133 IE 443
Thiamine (B1, thiaminemononitraat) 66 mg 4,400
Riboflavine (B2) 16 mg 941
Niacine (niacinamide) 33 mg 165
Vitamine B6 (pyridoxine HCl) 50 mg 2500
Foliumzuur 133 mcg 33
Vitamine B12 (cyanocobalamine) 83 mcg 1383
Biotine 33 mcg 11
Pantotheenzuur (d-calciumpantothenaat) 166 mg 1660
Calcium (aminozuurchelaat, 133 mg 13
dicalciumfosfaat, d-calciumpantothenaat)
IJzer (ijzerfumaraat) 3,2 mg 18
Fosfor (dicalciumfosfaat) 96 mg 10
Jodium (kaliumjodide) 42 mg 28
Magnesium (aminozuurchelaat, oxide) 133 mg 33
Zink (gluconaat, oxide) 10 mg 67
Selenium (aminozuurchelaat) 84 mcg 120
Koper (gluconaat) 84 mcg 4
Mangaan (aminozuurchelaat) 1,6 mg 80
Chroom (aminozuur chelaat) 66 mcg 55
Kalium (gluconaat) 133 mg 4
p-Aminobenzoëzuur (PABA) 83 mg -
Inositol 13 mg -
Co-enzym Q10 3,3 mg -
l-Cysteïne HCl 250 mg -
l-Methionine 58 mg -

Laat een beoordeling achter Mega-Chel

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
09/05/2019

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Mega-Chel

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!