Helder ademen

Detailhandel: 35,60 €
Punten: 18.13VP
Op voorraad
  • Breathe Clear is een product dat is ontwikkeld om de gezondheid van de luchtwegen te bevorderen, vooral in tijden van seizoensgebonden gevaren zoals het wisselen van de seizoenen of hoge concentraties pollen in de lucht.
  • 1 potje bevat 90 capsules.

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


Breathe Clear bewijst dat "het geheel beter is dan de som der delen". De formule, die vele jaren geleden is ontwikkeld, is nog steeds erg populair bij Nature's Sunshine klanten in de Verenigde Staten, waar het bekend staat als HistaBlock.

Zoals bij bijna al onze producten spelen ook hier de geschenken van de natuur een belangrijke rol, vooral de bladeren van de dioica brandnetel (Urtica Dioica) en de vrucht van de bittere sinaasappel (Citrus x aurantium), die de goede werking van het ademhalingssysteem ondersteunen. Bittere sinaasappel heeft ook een verzachtende invloed op de keel en stembanden.

De Breathe Clear-formule wordt aangevuld met quercetine uit de knoppen van de Japanse Sophora japonica en bromelaïne uit ananasvruchten (Ananas comosus).

Al deze geschenken van de natuur zijn gecombineerd in de effectieve formule van Breathe Clear, zodat je diep kunt ademen zonder bang te hoeven zijn voor seizoensgebonden bedreigingen.

Waarom kiezen voor Breathe Clear?

We zijn toegewijd aan onze planeet, waardoor we kruiden kunnen verkrijgen voor de productie van onze producten. Onze brandnetels groeien in het wild in de Albanese bergen en onze leverancier verzamelt, met de hulp van een speciaal opgeleid team, hun waardevolle bladeren, met zorg voor de biodiversiteit van de regio en de duurzame ontwikkeling van gewassen.

Samenstelling:


Actieve ingrediënten:

Per dagelijkse dosis

(4 capsules)

Brandnetelblad (Urtica dioica) 360 mg
Quercetine (uit de knoppen van de Sophora japonica boom) 360 mg
Bittere sinaasappelvrucht (Citrus x aurantium) 280 mg
Bromelaïne (van ananasvrucht [Ananas comosus]) 80 mg

Vulstof: calciumfosfaten, capsulehuls: gelatine, brandnetelbladpoeder (Urtica dioica), quercetine (Sophora japonica knoppoeder), vulstof: cellulose, bitter orange (Citrus x aurantium) vruchtenpoeder, bromelaïne uit ananasvruchtenpoeder (Ananas comosus), antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide. jar, oranges, greens

Toepassing:

2 maal daags 2 capsules innemen.

Bewaarcondities:

Koel en droog bewaren. Buiten bereik van kleine kinderen bewaren!

Nature's Sunshine moedigt een gezonde levensstijl aan. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een evenwichtige voeding. Een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl vormen de basis voor het goed functioneren van het lichaam.

Laat een beoordeling achter Helder ademen

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
30/06/2019

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Helder ademen

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!