Pro Actief

Productcode: 64983/64983
Detailhandel: 196,00 €
Punten: 100.00VP
Op voorraad

Pro Active helpt je gemakkelijk gezond te blijven!


Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


Pro Actief

Houd je gezondheid actief op peil!

Een set voedingssupplementen

Ja, gezond blijven is gemakkelijk! Gewoon gezond eten en regelmatig bewegen. Het maakt niet uit of je gaat hardlopen, fietsen of zwemmen. Het is essentieel om dit regelmatig te doen. Lichaamsbeweging is opgenomen in de piramide voor gezonde voeding als basis voor gezondheid en fitheid.

Natuurlijk ontslaan frequente sportactiviteiten je niet van een gezond dieet. Integendeel, alleen de combinatie van gezonde voeding en lichaamsbeweging zorgt voor bevredigende resultaten.

Begin met gezond leven! Nu meteen! Met de Pro Active set en regelmatige activiteit zult u snel de eerste positieve veranderingen opmerken! Pro Active geeft je de nodige energie, een complex van vitaminen en mineralen, de perfecte portie proteïne en vezels en nog veel meer!

Actief zijn is de sleutel tot gezondheid!

Solstic Energy from Nature is samengesteld uit energieke guarana en B-vitamines, en het recept is ontwikkeld met het oog op dagelijkse activiteit. Begin je dag dus snel met extra energie waar je urenlang plezier van zult hebben!

MetSmartMeal merk je de eerste resultaten sneller dan je zou verwachten. 24 g veganistisch eiwit helpt je spieren op te bouwen, en vezels en een complex van vitaminen en mineralen zorgen elke dag weer voor dat gezonde gevoel!

Collagen+ is veel meer dan alleen collageen. Vitamine C helpt je te regenereren na een training en het product vult je dieet ook aan met zink, dat je snel verliest tijdens het sporten. Alle producten van de Pro Active set passen perfect in de dagelijkse activiteiten. Dankzij de poedervorm en de handige sachets kun je ze overal mee naartoe nemen.

Aan de slag! Wees actief in het onderhouden van je gezondheid!


SAMENSTELLING VAN DE SET:
Solstic Energie uit de Natuur
2 x SmartMeal
Collageen+


Aanbevolen inname:
Gebruik alle producten uit de set volgens de aanwijzingen op de etiketten.

Laat een beoordeling achter Pro Actief

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
20/07/2022

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Pro Actief

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!