Olijfblad - Extract NSP

Detailhandel: 21,60 €
Punten: 11.00VP
Op voorraad
 • Verbetert de werking van het immuunsysteem.
 • Verhoogt het energieniveau en de algehele gezondheid.
 • Werkt tegen virussen, waaronder herpes en griep.
 • Heeft eigenschappen die parasieten en schimmels bestrijden.
 • Wordt beschouwd als een effectief middel voor het reinigen van de lever en de galwegen.
 • Heeft een positief effect op het cardiovasculaire systeem, vermindert het risico op bloedstolsels en verbetert de algehele circulatie.

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


Olijfblad - Extract. Beschrijving, samenstelling van het supplement en gebruikswijze

De olijfboom, symbool van vrede en bescherming, heeft een diep historisch erfgoed. Het belang ervan in de Olympische traditie benadrukt het verlangen naar harmonie en eenheid, waardoor de olijf een belangrijk symbool is in een sportieve en culturele context.

De legendarische episode van een duif die een olijftak brengt om het einde van de zondvloed aan te geven, benadrukt de rol van de olijf als teken van hoop en goddelijke gunst, die vrede en bescherming belooft.

Wetenschappelijke analyses onthullen de verbluffende voedingseigenschappen van de olijf, rijk aan vitamine A, D, E, K en waardevolle antioxidanten zoals oleuropeïne. Deze bestanddelen geven de bladeren uitzonderlijke gezondheidsbevorderende eigenschappen die oxidatieve stress helpen bestrijden en de jeugdigheid van het lichaam verlengen.

Olijfolie, bekend om zijn omhullende eigenschappen, wordt aanbevolen als een zacht laxeermiddel, een remedie voor het oplossen van galstenen, het behandelen van aambeien, gastro-intestinale ontstekingen en het herstellen van slijmvliezen. Het wordt ook gebruikt om huidverwondingen te behandelen, waaronder schaafwonden en insectenbeten.

In het oude Griekenland was olijfolie de basis voor veel medicinale mengsels en balsems vanwege de ontstekingsremmende eigenschappen. Tegenwoordig zit het in veel cosmetische producten voor gezichts- en lichaamsverzorging. Een interessant feit is dat in Italië, waar olijfolie een integraal onderdeel van het dieet is, maag- en darmziekten uiterst zeldzaam zijn.

Gezondheidsvoordelen van olijfbladextract:

 • Ondersteuning van het immuunsysteem door antioxiderende eigenschappen.
 • Verbeterde gezondheid van hart en bloedvaten door verlaging van het cholesterolgehalte.
 • Helpt de bloeddruk te reguleren.
 • Het behoud van een gezonde huid door deze te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
 • Helpt ziektekiemen en virussen te bestrijden door ontstekingsremmende eigenschappen.

Het blad van olijfbomen blijkt een overvloed aan ascorbinezuur (vitamine C) te bevatten en bevat ook oleanolzuur, dat deel uitmaakt van oleuropeïne, een belangrijk bestanddeel voor de gezondheid van het lichaam. Studies hebben bevestigd dat deze verbinding helpt om de vaatwanden te ontspannen, inclusief de kransslagaders, de bloeddruk te normaliseren, het hartritme te herstellen en cholesterol te verlagen.

Traditioneel worden extracten van olijfbladeren in de volksgeneeskunde gebruikt om koorts te verlagen en de bloeddruk te normaliseren. Als vochtafdrijvend middel dragen ze bij aan het behoud van een slank figuur en voorkomen ze atherosclerose. Regelmatige inname van olijfolie helpt bij het bestrijden van verkoudheid, huid- en oogziekten en verlicht symptomen van hoofdpijn en vermoeidheid.

Modern onderzoek heeft aangetoond dat olijfbladextract een krachtig bacteriostatisch effect heeft, gebruikt tegen streptokokken en stafylokokken, en werkt als een remedie tegen schimmelinfecties, waaronder candidiasis. Het extract blijkt ook belangrijk te zijn bij de behandeling van herpes en het verlichten van symptomen van chronische vermoeidheid.

Wetenschappelijk onderzoek naar olijfblad:

 1. Een studie gepubliceerd in het Journal of Medicinal Food* toont wondhelend potentieel en antioxidant activiteit aan. *Het artikel is in het Engels. Bron.
 2. Verlaagt de bloeddruk. Een onderzoek uit 2011* evalueerde de effectiviteit van olijfbladextract in vergelijking met captopril, een medicijn dat wordt voorgeschreven aan patiënten met hypertensie of hoge bloeddruk. *Het artikel is in het Engels. Bron.
 3. Bestrijdt diabetes. Een onderzoek uit 2013* toonde aan dat olijfblad hypoglykemische effecten heeft, wat betekent dat het de bloedsuikerspiegel in het lichaam verlaagt. *Het artikel is in het Engels. Bron.

NSP Club Voedingstips:

Het supplement wordt actief gebruikt om herpes te bestrijden, maar tijdens de ziekte, wanneer het immuunsysteem verzwakt is, is het aan te raden om het te combineren met een vitamine- en mineralencomplex, zoals Vitaminen & Mineralen - Super Complex. Dit versterkt het effect en helpt het immuunsysteem in balans te brengen. Het gebruik van olijfextract zonder toevoeging van vitaminen in het geval van een verminderde immuniteit kan leiden tot een verhoogde activiteit van het herpesvirus, dus is het belangrijk om het te gebruiken in combinatie met een vitaminecomplex.

Samenstelling

Het product bevat 60 capsules.

1 capsule bevat:

Extract van Europees olijfblad (Olea europaea) (12% oleuropeïne) 420,0 mg. Capsule omhulsel: gelatine, vulstof: cellulose, emulgator: magnesiumzouten van vetzuren, maltodextrine.

Toepassing

Volwassenen nemen 1-3 maal daags 1 capsule bij de maaltijd. Duur van inname 1 maand. Bij hardnekkige, chronische aandoeningen kan de inname na overleg met een arts worden verlengd.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Contra-indicaties

Overgevoeligheid voor de bestanddelen. Zwangerschap. Borstvoeding.

Opslagcondities

Koel en droog bewaren buiten het bereik van kleine kinderen. Na opening bewaren in de koelkast.

Laat een beoordeling achter Olijfblad - Extract NSP

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
09/05/2021

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Olijfblad - Extract NSP

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!