Vitamine B-complex (120 caps.)

Detailhandel: 21,60 €
Punten: 11.00VP
Op voorraad
  • 120 tabletten (120 dagen voorraad)
  • Samengesteld om een reeks B-vitaminen te bevatten
  • Bevat het SynerPro® concentraat

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


Vitamine B Complex

VOEDINGSSUPPLEMENT

Wat is het?
Deze acht B-vitaminen (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 en B12), waarnaar vaak wordt verwezen als het vitamine B-complex, spelen een essentiële rol bij het zo efficiënt mogelijk laten functioneren van ons lichaam!
Wat zijn de voordelen?
Deze formule bevat een reeks B-vitaminen die een scala aan gezondheidsvoordelen bieden en bijdragen aan vermindering van vermoeidheid en moeheid, een normaal energieleverend metabolisme en een normale werking van het immuunsysteem, waardoor energie, uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen worden geleverd. Het lichaam heeft verschillende hoeveelheden van elke B-vitamine nodig en deze formule is uitgebalanceerd om de opname van B12 te ondersteunen. Het wordt sterk aanbevolen voor vegetariërs vanwege het hoge gehalte aan vitamine B12, in een formule die geschikt is voor vegetariërs en veganisten. Naast de vele andere voordelen van B-vitamines, draagt thiamine (B1) bij aan de normale functie van het hart, Riboflavine (B2) draagt bij aan het behoud van normale rode bloedcellen, huid, gezichtsvermogen en de stofwisseling van ijzer.
Niacine (B3), draagt bij tot een normale psychologische functie, de werking van het zenuwstelsel en de instandhouding van normale slijmvliezen en huid. Pantotheenzuur (B5), draagt bij tot normale mentale prestaties en de synthese van steroïde hormonen, vitamine D en sommige neurotransmitters.
Vitamine B6 draagt bij aan de regulatie van de normale hormonale activiteit en het eiwit- en glycogeenmetabolisme. Biotine, ook bekend als B7, draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme, het functioneren van het zenuwstelsel, het metabolisme van macronutriënten en de instandhouding van normaal haar, huid en slijmvliezen.
Vitamine B12 draagt bij tot de normale vorming van rode bloedcellen, de normale werking van het immuun- en zenuwstelsel en psychologische functies. Deze formule bevat geen suiker, zetmeel, kunstmatige kleur- of smaakstoffen. De tabletten bevatten het SynerPro® concentraat, zijn gistvrij en omhuld om de versheid te behouden.

INGREDIËNTEN:
nicotinezuuramide, pantotheenzuur, vitamine B6, riboflavine, thiamine, foliumzuur, D-biotine, vitamine B12, SynerPro concentraat [gepoederde broccolibloemen (Brassica oleracea var. italica), koolbladpoeder (Brassica oleracea var. capitata), wortelpoeder (Daucus carota), bietenpoeder (Beta vulgaris), rozemarijnblad (Rosmarinus officinalis), tomatenpoeder (Solanum lycopersicum), kurkuma wortelstok (Curcuma longa), bioflavonoïdenextract uit pompelmoespoeder, bioflavonoïd extract van hesperidine in poedervorm, bioflavonoïd extract van sinaasappel in poedervorm], antiklontermiddelen (calciumfosfaten, microkristallijne cellulose, vetzuren, natriumcarboxymethylcellulose, magnesiumzouten van vetzuren).


HOOFDINGREDIËNTEN:
Bevat in een aanbevolen portie (1 tablet):
Thiamine (B1) - 6 mg / 545% NRV*
Riboflavine (B2) - 6,8 mg - 486% NRV*
Niacine - 50 mg - 313% NRV**
Vitamine B6 - 8 mg - 571% NRV**
Foliumzuur - 400 μg - 200% NRV*
Vitamine B12 - 24 μg - 960% NRV*
Biotine - 300 μg - 600% NRV*
Pantotheenzuur - 40 mg - 667% NRV*
Grapefruitextract 1,25 mg - inclusief 50 μg bioflavonoïden
Hesperidine-extract 1,25 mg - inclusief 310 μg bioflavonoïden
Sinaasappelextract 1,25 mg - inclusief 15 μg bioflavonoïden

*NRV - Voedingsstof Referentiewaarden
**Er zijn geen referentiewaarden voor voedingsstoffen vastgesteld.


AANBEVOLEN DAGELIJKSE PORTIE:

1 tablet per dag bij een maaltijd
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.


Droog en koel bewaren, buiten bereik van kleine kinderen.

Laat een beoordeling achter Vitamine B-complex (120 caps.)

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
15/04/2021

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Vitamine B-complex (120 caps.)

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!