Vari-Gone

Detailhandel: 38,80 €
Punten: 19.76VP
Op voorraad
  • 90 capsules in een potje.
  • Een unieke combinatie van 5 krachtige kruiden.
  • Bevat paardenkastanje, bioflavonoïden en rutine.

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


Wist je dat?

De bloedsomloop zorgt voor de tijdige toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar elke cel van ons lichaam. Circulatiestoornissen leiden tot negatieve gevolgen voor de gezondheid. Er zijn echter verschillende redenen voor een slechte bloedtoevoer, zoals obesitas, diabetes, hartaandoeningen en problemen met de bloedvaten. Het zijn niet de symptomen die behandeld moeten worden, maar de oorzaak. Voedingssupplementen zullen echter ook een positieve rol spelen.

Voordelen van Vari-Gone

Een unieke combinatie van vijf kruiden is een bron van voedingsstoffen uit de natuur zelf. Bevat paardenkastanje, fenegriek, bioflavonoïden en vitamine C - een krachtige antioxidant.
Vitamine C bevordert de synthese van collageen, wat nodig is om de elasticiteit van bloedvaten te vergroten en daardoor de bloedsomloop te normaliseren. Beschermt lichaamscellen tegen vroegtijdige veroudering. Versterkt de immuniteit. Normaliseert de werking van het zenuwstelsel. Verwijdert het gevoel van vermoeidheid.
De originele formule bevat citroenbioflavonoïden, hesperidine-extract en rutine. Deze heilzame kruiden worden al duizenden jaren traditioneel gebruikt in de volksgeneeskunde. Gunstige invloed op de bloedsomloop. Fenegriek bevat vitamine C en is ook een natuurlijke bron van selenium. Activeert de opname van zuurstof.

Samenstelling:


Actieve ingrediënten

Actieve bestanddelen

%RWS*

(dagelijkse hoeveelheid)

Vitamine C 97 mg 121%
Paardenkastanjezaadextract (Aesculus hippocastanum) (Gestandaardiseerd op 20% Aescine) 350 mg **
Fenegriekzaad (Trigonella foenum-graecum) 90 mg **
Rutine uit Japanse parelkelk (Sophora japonica) 60 mg **
Hespredine 8,4 mg **
Citroen bioflavonoïden 60 mg **

*RWS - Volwassen dagelijkse referentiewaarden.

**RWS niet geïnstalleerd

Volledige ingrediënten: Paardekastanje (Aesculus hippocastanum) zaadextract poeder, droogmiddel (microkristallijne cellulose), capsulehuls (gelatine), L-ascorbinezuur (vitamine C), fenegriek (Trigonella foenum-graecum) zaadpoeder, rutine (uit Japanse parelkelkelk (Sophora japonica)), hesperidine, citroenbioflavonoïden, antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren).

Capsule (gelatine, water).

Gebruik

2 capsules per dag met voedsel innemen.

Als u medicijnen gebruikt, raadpleeg dan voor gebruik een voedingsdeskundige.

Bewaarcondities

Droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

Nature's Sunshine moedigt een gezonde levensstijl aan. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een evenwichtige voeding. Een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl vormen de basis voor het goed functioneren van het lichaam.

Laat een beoordeling achter Vari-Gone

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
09/03/2021

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Vari-Gone

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!