Zoethoutwortel

Detailhandel: 25,10 €
Punten: 12.78VP
Op voorraad
  • 100 capsules (16 dagen)
  • Kruidenformule
  • Zoethout heeft adaptogene, balancerende eigenschappen

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


Wist je dat?
Zoethout behoort tot de familie van de peulvruchten en het is goed om te weten dat Glycyrrhiza glabra meestal de soort is waarnaar verwezen wordt als we het over zoethoutwortel hebben. Deze soort komt voornamelijk voor in Europa en Azië. Zoethout wordt veel gebruikt als smaakstof in snoepgoed en is in de volksmond beter bekend als "zoete wortel".
Wat zijn de voordelen?
Zoethout staat ook bekend als "zoete wortel" en wordt veel gebruikt als smaakstof voor snoepgoed, maar de waarde ervan gaat veel verder dan dat en het medicinale gebruik van zoethout gaat duizenden jaren terug.
Zoethoutwortel wordt door traditionele kruidenkenners gebruikt als een algemeen supplement, voor ondersteuning van de luchtwegen en ondersteuning van de lever en het kliersysteem. Zoethout wordt in de meeste Aziatische kruidencombinaties gebruikt om de andere kruiden in balans te brengen en de vitaliteit te bevorderen. Het heeft de reputatie het hele lichaam in balans te brengen en werd door boeddhistische monniken gebruikt om de geest leeg te maken voor de meditatie.
Zoethout bevat triterpenoïde saponinen, flavonoïden, isoflavonoïden, magnesium, silicium, natrium en andere heilzame bestanddelen. Flavonoïden zijn polyfenolische verbindingen die in planten voorkomen. Ze bevatten antioxiderende eigenschappen die bijdragen aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
Ingrediënten: Zoethoutwortel (Glycyrrhiza glabra), capsulehuls (gelatine, water). Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide.

Aanbeveling: Driemaal daags twee capsules bij een maaltijd innemen.

Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Elke zes capsules bevatten: Zoethoutwortel 2376 mg.

Laat een beoordeling achter Zoethoutwortel

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
04/09/2021

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Zoethoutwortel

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!