Zink

Productcode: 1601/1601
Detailhandel: 14,10 €
Punten: 7.22VP
Op voorraad
  • 120 tabletten (120 dagen voorraad)
  • Bevat 150% van de dagelijkse NRV
  • Speciaal samengesteld voor efficiënte absorptie

Sla het op je muur op zodat je de link naar dit product niet kwijtraakt:


ZINK ALT

VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Wist je dat?
Er wordt meer zink in het lichaam gevonden dan enig ander spoorelement, behalve ijzer. Relatief grote hoeveelheden worden gevonden in botten en spieren, en het komt ook veel voor in de prostaat en het netvlies, dus dit spoorelement is uiterst belangrijk voor de algehele gezondheid. Zink lijkt echter gemakkelijk uit het systeem verloren te gaan.
Wat zijn de voordelen?
Zink is een essentieel mineraal dat een bestanddeel is van meer dan 300 enzymen en ondersteunt een breed scala aan gezondheidsvoordelen, waaronder een goede immuunfunctie, weefselgenezing en het herstellen van wonden. Zink is ook een antioxidant die bijdraagt aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress,
Zink wordt gebruikt voor de normale instandhouding van botten, haar, huid, gezichtsvermogen en de normale werking van het immuunsysteem. Het wordt gebruikt voor de eiwitsynthese en zorgt ook voor een normaal metabolisme van koolhydraten, vetzuren, macronutriënten en vitamine A. Zink draagt bij tot een normale cognitieve functie, normale vruchtbaarheid en voortplanting en is in drempelhoeveelheden nodig om normale testosteronniveaus te behouden. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven hebben extra zink nodig. Nature's Sunshine's Zink is afgeleid van zinkgluconaat en elke tablet bevat 15 mg, dat is 150% van de dagelijkse Voedingsstoffen Referentiewaarde. Voor een efficiëntere absorptie en maximaal profijt is het gecombineerd in een rijke, natuurlijke basis van kelpplant, alfalfakruid en tijmkruid. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

INGREDIËNTEN:
Drager: calciumfosfaten; zinkgluconaat; antiklontermiddel: cellulose; kelp; alfalfakruid; tijmblad; antiklontermiddel: magnesiumstearaat


HOOFDINGREDIËNTEN:
Inhoud in de aanbevolen portie (1 tabs):
Zink................................... 15 mg / 150% ADH*
Kelpbladeren en -stengel........................85 mg**
Alfalfa..................................................27 mg**
Tijmblad........................................ 27 mg**
*RDI - Referentie Dagelijkse Inname.
** - ADH niet gespecificeerd


AANBEVOLEN GEBRUIK:
1 tablet per dag tijdens een maaltijd.
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden


BEWAARCONDITIES:
Droog en koel bewaren, buiten bereik van kleine kinderen.

Nature's Sunshine's Zink is afgeleid van zinkgluconaat, en elke tablet bevat 15mg, dat is 150% van de dagelijkse Voedingsstoffen Referentiewaarde.

Laat een beoordeling achter Zink

Schrijf een beoordeling
Opmerking: HTML is niet vertaald!
08/05/2021

Schrijf een opmerking of stel een vraag over het product Zink

Stel een vraag
Opmerking: HTML is niet vertaald!